Υλικά:

1 κιλό κόντρα φιλέτο μόσχου ολόκληρο χωρίς κόκαλο • 2 καρότα
 2 κολοκύθια
1 κρεμμύδι
1 μαραθόριζα (φοινόκιο )
2 σκελίδες σκόρδο
1 κλωνάρι δεντρολίβανο
1 κύβος ψητονοστιμιά MAGGI
1 κ. γλ. μέλι
αλάτι
ελαιόλαδο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Καθαρίστε εξωτερικά το μοσχάρι από ίνες και λίπος.
2. Βάλτε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε ολόκληρο το κομμάτι από το μοσχάρι μέχρι να πάρει έντονο καφέ χρώμα γυρνώντας το συχνά. Μεταφέρετε σε μια σχάρα ή πιάτο και αφήστε στην άκρη.
3. Παράλληλα, καθαρίστε και πλύνετε τα λαχανικά και κόψτε τα όλα σε χοντρά ομοιόμορφα κομμάτια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης