Υλικά:

• 2 ψάρια φαγκριά 500- 600 γρ. το καθένα
• 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 4 κουταλιές ελιές σε φέτες
• 100 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι
• 10 μικρά τοματίνια cherry κομμένα στη μέση
• 2 κουταλιές κάππαρη (ξαρμυρισμένη καλά)
• 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
• Ανάλογο αλάτι και πιπέρι
• ½ κ.γ ρίγανη
• 1 Knorr «Σπιτικός» ζωμός λαχανικών
• 150 γρ. ελαιόλαδο
• 2 κομμάτια λαδόκολλα

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζουμε, πλένουμε, και στραγγίζουμε καλά τα ψάρια.

2. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο τοματάκι και τα τοματίνια…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr