Υλικά:

• 2 ψάρια φαγκριά 500- 600 γρ. το καθένα
• 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 4 κουταλιές ελιές σε φέτες
• 100 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι
• 10 μικρά τοματίνια cherry κομμένα στη μέση
• 2 κουταλιές κάππαρη (ξαρμυρισμένη καλά)
• 1 ποτηράκι του κρασιού λευκό ξηρό κρασί
• Ανάλογο αλάτι και πιπέρι
• ½ κ.γ ρίγανη
• 1 Knorr «Σπιτικός» ζωμός λαχανικών
• 150 γρ. ελαιόλαδο
• 2 κομμάτια λαδόκολλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

1. Καθαρίζουμε, πλένουμε, και στραγγίζουμε καλά τα ψάρια.

2. Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο τοματάκι και τα τοματίνια…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης