Υλικά:
1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχάρι και χοιρινό)
1 κρεμμύδι ξερό
1 ντομάτα
2 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 αυγό
1 κ.σ. ξύδι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. ρίγανη
2 φέτες ψωμί μουλιασμένο σε γάλα
1 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγη φρυγανιά τριμμένη ή αλεσμένα κράκερ
Λίγη φέτα ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας για γέμισμα
Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ. Τρίβουμε το κρεμμύδι στον κιμά και στη συνέχεια την ντομάτα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, το αυγό, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και το μαϊντανό. Στύβουμε το ψωμί και ψιχουλιάζουμε στο μείγμα. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε καλά. Προσθέτουμε λίγη φρυγανιά στο μείγμα ώστε να πλάθεται (για να σφίξει ο κιμάς). Εναλλακτικά μπορούμε να προσθέσουμε αλεσμένο κράκερ. θα δώσει έξτρα γεύση…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr