Υλικά:
3/4 φλιτζανιού ρύζι άβραστο, λευκό
1 + 1/4 φλιτζάνι νερό
1 + 1/2 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/3 φλιτζανιού σταφίδες
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. κακάο χωρίς προσθήκη ζάχαρης

Εκτέλεση:

1. Σε μια κατσαρόλα βάλτε το νερό να βράσει και προσθέστε το ρύζι ανακατεύοντας.
2. Χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 20 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης