Υλικά:
3/4 φλιτζανιού ρύζι άβραστο, λευκό
1 + 1/4 φλιτζάνι νερό
1 + 1/2 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζανιού λευκή ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/3 φλιτζανιού σταφίδες
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. κακάο χωρίς προσθήκη ζάχαρης
Εκτέλεση:
1. Σε μια κατσαρόλα βάλτε το νερό να βράσει και προσθέστε το ρύζι ανακατεύοντας.
2. Χαμηλώστε τη φωτιά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 20 λεπτά.
Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr