Υλικά:

• 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
• 100 γρ. τριμμένη γραβιέρα Κρήτης
• 1 κιλό κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια
• 1 κ.σ. καρυδόψιχα
• 100 γρ. ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
• 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
• 200 γρ. σοταρισμένο μπέικον
• 4 κ.σ. ξίδι
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
• ½ κουτ. του γλυκού Extra γεύση Ζωμός Λαχανικών σε κόκκους της Knorr
• Αλάτι και πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το dressing:

• 1 ½ κ.σ. μουστάρδα Hellman’s
• 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellman’s
• 1 κ.σ. ξίδι
• 4 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
• ½ κουτ. του γλυκού Extra γεύση Ζωμός Λαχανικών σε κόκκους της Knorr
• Aλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια με την Extra Γεύση Ζωμού Λαχανικών και τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, μαζί με το ελαιόλαδο και 2 κουταλιές νερό. Τα αφήνουμε σκεπασμένα σε μέτρια φωτιά ώσπου να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης