Υλικά:

4 φέτες ή φιλέτα σολομού (περίπου των 200 – 230 γρ. η καθεμία)
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
1 σφηνάκι λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
χυμός από 1/2 λεμόνι
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο για πολύ λίγο. Αλατοπιπερώνετε τις φέτες ψαριού και τις βάζετε στο τηγάνι να «ψηθούν» για περίπου 5 – 6 λεπτά από κάθε πλευρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης