Υλικά:

2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι
50 γραμμάρια τριμμένο καρότο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
μισό φλιτζάνι άσπρο κρασί
παρμεζάνα
μισό φλιτζάνι μαργαρίνη με ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το καρότο στη μαργαρίνη με το ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι και όταν το κρασί εξατμιστεί, ρίχνουμε 4 φλιτζάνια τσαγιού βραστό νερό.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης