Υλικά
150γρ. αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο
50γρ. αλεύρι σίκαλης, κοσκινισμένο
10γρ. κορν φλάουρ, κοσκινισμένο
3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουτ. σούπας νιφάδες βρώμης
2 αβγά
100γρ. καστανή ζάχαρη
100γρ. βούτυρο, ανάλατο, λιωμένο
150γρ. κρέμα γάλακτος
100ml γάλα
100γρ. βύσσινο (γλυκό του κουταλιού)

Εκτέλεση

Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το μαλακό αλεύρι, εκείνο της σίκαλης, το κορν φλάουρ, το μπέικιν πάουντερ και τις νιφάδες βρώμης. Σε διαφορετικό μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αβγά. Προσθέτετε τη ζάχαρη, το βούτυρο, την κρέμα γάλακτος, το γάλα και ανακατεύετε καλά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr