Αν αγαπάτε το κολοκύθι και τώρα το χειμώνα το χρησιμοποιείτε στις σούπες σας, αυτή η συνταγή για κολοκυθόψωμο θα γίνει η αγαπημένη σας.
Είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να τη φτιάχνετε 2 με 3 φορές την εβδομάδα για να συνοδεύει το φαγητό σας ή να το τρώτε ως σνακ οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Υλικά
3-4 φλ. τριμμένα κολοκύθια (700-900ml)
1 1/2 φλ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 1/2 φλ. αλεύρι ολικής
1 κ.γ. baking soda
1 κ.γ. baking powder
2 κ.γ. Κανέλα
1/2 κ.γ. τριμμένο ginger
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 1/3 φλ (270 g) καστανή ζάχαρη
Περισσότερα στο govastileto.gr