Υλικά
7 αγκινάρες καθαρισμένες
6 φιλέτα κοτόπουλου
6 καρότα ( κομμένα σε μπαστουνάκια)
1 κονσέρβα φασόλια
Δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
Θυμάρι ( φρέσκο)
10 μανιτάρια ( κομμένα στα τέσσερα)
15 φρέσκα κρεμμυδάκια (ολόκληρα)
Σέλερι ( μερικά κλαριά κομμένα σε μπαστουνάκια)
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Μαύρο πιπέρι
Άσπρο πιπέρι
Κόκκινο πιπερι
Εκτέλεση
Αφού πλύνουμε και καθαρίσουμε τις αγκινάρες, τις βάζουμε σε νερό που βράζει μαζί με λίγο αλάτι για δέκα λεπτά.
Στη διάρκεια αυτού του χρόνου σε μια άλλη κατσαρόλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί, τα φιλέτα κοτόπουλου. Τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές…
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr