Υλικά:

750 γρ. θράψαλο σε ροδέλες
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γλ. αλάτι
1 κ.γλ. τριμμένο γλυκό κόκκινο πιπέρι ή πάπρικα
1 κ.γλ. ρίγανη
1/2 φλ. μπίρα
Αλάτι/Πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτέλεση:

Πλένετε και στεγνώνετε με χαρτί κουζίνας τα θράψαλα. Σ’ ένα μπολ μεσαίου μεγέθους ανακατεύετε το αλεύρι και τα μπαχαρικά. Προσθέτετε στο μείγμα την μπίρα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης