Το δυνατό σημείο σε μια γυναίκα για την ομορφιά και την εμφάνισή της είναι τα χείλη. Γιʼ αυτό και πρέπει να τους δίνουμε την απαραίτητη φροντίδα για να μην μας προδώσουν ποτέ.
 
Όταν θα ετοιμαζόμαστε για την έξοδό μας και θα έχουμε φτάσει στο σημείο να μακιγιαριστούμε μην ξεχάσουμε να πεταχτούμε δύο λεπτά στην κουζίνα όπου είναι και η λύση για τα βελούδινα χείλη μας.

Δεν χρειάζεται πολύ ψάξιμο για να βρούμε τα υλικά που θέλουμε για την φροντίδα τους. ανοίγουμε το ντουλάπι για να πάρουμε το ελαιόλαδο και βάζουμε σε ένα μικρό πιατάκι ή ακόμα καλύτερα αν έχουμε ένα  σφινοπότηρο μια κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο. Ακολουθεί και το ψυγείο όπου και είναι ο τελευταίος μας προορισμός για να πάρουμε το χυμό λεμόνι το βάζουμε σε μισή κουταλιά του γλυκού και το ρίχνουμε και αυτό εκεί που έχουμε βάλει το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάμε σε ένα καθρέπτη και αλείφουμε με τα δάχτυλά μας (αφού θα έχουμε πλύνει πρώτα τα χέρια μας) τα χείλη μας. Αφήνουμε το μίγμα για πέντε λεπτά να δράσει και μετά ξεβγάζουμε με μια καθαρή πετσέτα απαλά τα χείλη.
Πηγαίνουμε στο δωμάτιο και αρχίζουμε το μακιγιάζ.
        
Όταν βάλουμε το κραγιόν θα καταλάβουμε αμέσως την διαφορά που θα έχουν τα χείλη μας. Καμία σχέση όπως ήταν πρίν βάλουμε το ελαιόλαδο και το χυμό λεμόνι.

Αυτό επίσης αποφεύγει τα χείλη μας μετά από κάποια ώρα που το κραγιόν θα έχει στεγνώσει να μην κομματιαστεί και μην σπάσει.
 
Το αποτέλεσμα αφήστε να το κρίνει ο τυχερός! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης