Οι ακτίνες του ηλίου κάνουν τις μέρες του καλοκαιριού να λάμπουν, και εμείς θα αφήσουμε τα μαλλιά μας θαμπά; Θα τα κάνουμε και εμείς να λάμπουν με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο. Όχι να τρέχουμε στα κομμωτήρια και να μας βάζουν διάφορα προϊόντα styling για να έχουμε λαμπερά μαλλιά, αλλά μόνες μας με μία μόνο κίνηση και οικονομική βέβαια!

Η λύση αυτή είναι το ελαιόλαδο με τα φυσικά συστατικά που περιέχει μέσα μπορεί να δίνει λάμψη στα μαλλιά μας για όσα χρόνια εμείς θέλουμε δηλαδή για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι συνταγή, δεν χρειάζεται να το αναμιγνύουμε με κάτι άλλο για να έχει αποτέλεσμα. Από μόνο του μπορεί να κάνει το θαύμα σε πολλές γυναίκες.

 

Με μία κίνηση έχουμε λαμπερά μαλλιά, και η κίνηση αυτή είναι να ζεστάνουμε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδο κάνοντας μασάζ στις ρίζες, στους κροτάφους και στις άκρες των μαλλιών για περίπου 5 λεπτά. Στην συνέχεια βρέχετε μια πετσέτα με αρκετά ζεστό νερό (όσο ζεστό το αντέχει η καθεμία σας) και την τυλίγουμε γύρω από το κεφάλι  μας. Αν θέλετε μπορείτε να κοιμηθείτε με αυτήν ή να την βγάλετε μία ώρα μετά την εφαρμογή και να λουστείτε την επόμενη μέρα το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μαλλιά σας θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ και θα είναι σαν να είχατε κάνει την πιο ακριβή θεραπεία μαλλιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης