Κατά τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης συνελήφθησαν στα Λουτρά Αλεξανδρούπολης τρεις διακινητές υπήκοοι Ιράν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες, έξι εκ των οποίων υπήκοοι Αραβίας, δύο υπήκοοι Ρουάντας, ένας υπήκοος Ιράν και ένας από το Αφγανιστάν.

Τις βραδινές ώρες της περασμένης Τετάρτης, η Ειδική Ομάδα Δίωξης Λαθρομεταναστών του Τ. Σ. Φ. Φερών, εντόπισε σε αγροτική περιοχή των Φερών, την προαναφερόμενη ομάδα παράνομων μεταναστών, η οποία καθοδηγούνταν από δύο αλλοδαπούς διακινητές, τους έθεσε σε διακριτική παρακολούθηση και τις πρωινές ώρες τις επόμενης στην αγροτική περιοχή του Δορίσκου τους επιβίβασαν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ο τρίτος διακινητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως οι δύο πεζοί διακινητές κατευθύνθηκαν σε θαμνώδη περιοχή, όπου και συνελήφθησαν. Σε σήμα στάσης αστυνομικών στο όχημα, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και μετά από καταδίωξη το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή Λουτρών Αλεξανδρούπολης, ο οδηγός του οποίου το εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε έγκαιρα και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο, καθώς και η πινακίδα κυκλοφορίας του ανήκαν σε άλλο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης