Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ένας 26χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ένας άνδρας στις Σέρρες διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω δράστης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών κατά την επιστροφή του στο όχημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δράστης, αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, κινήθηκε με το αυτοκίνητό του απειλητικά προς τους προσεγγίζοντες πεζούς αστυνομικούς, με αποτέλεσμα ο οδηγός αστυνομικός ενός υπηρεσιακού οχήματος, προκειμένου να δημιουργήσει χώρο διαφυγής στους απειλούμενους αστυνομικούς, να προσκρούσει σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ακολούθως, ο 26χρονος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά το όχημά του προσέκρουσε σε δεύτερο υπηρεσιακό αμάξι που ήταν παρκαρισμένο. Από τις συγκρούσεις προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε όλα τα οχήματα.

Κατά την ακινητοποίηση του δράστη, σε σωματικό έλεγχο και ακολούθως σε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 434.5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• 14 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες εντός της οικίας του

• 1 πιστόλι κρότου,

• 3 φυσίγγια κρότου 9mm και

• 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Το όχημα του δράστη κατασχέθηκε, ενώ εις βάρος του υπαίτιου οδηγού επιβλήθηκαν τα αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα.

Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης