Τη Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012, θα συναντηθούν οι εκπρόσωποι των νησιών του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νήσων (ΕΔΜΝ) με τον υπουργό Ναυτιλίας, Κωστή Μουσουρούλη, για το κύριο και φλέγον θέμα που προέκυψε στη γραμμή του Αργοσαρωνικού.

Αμέσως μετά τον υπουργό, οι εκπρόσωποι του ΕΔΜΝ και των μικρών νησιών του Αργοσαρωνικού θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και τον εκπρόσωπο της εταιρείας που δραστηριοποιείται στα νησιά του Αργοσαρωνικού, για να συζητήσουν την υφιστάμενη κατάσταση και να βρουν λύσεις για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΕΔΜΝ θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος του Δ.Σ., Ελευθέριος Κεχαγιόγλου, και ο Αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλλος. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν επίσης συνεργάτες του ΕΔΜΝ και οι δήμαρχοι των 3 μικρών νησιών του Αργοσαρωνικού (Σπέτσες Ύδρα, Πόρος) που αντιμετωπίζουν και το κύριο πρόβλημα.

Αμέσως μετά τις δύο προγραμματισμένες συναντήσεις, το ΕΔΜΝ θα συναντηθεί στην Αθήνα με τους συναρμόδιους Έλληνες ευρωβουλευτές για μία πρώτη τεχνική συνάντηση, πάνω στο ίδιο θέμα.

Το αποτέλεσμα αυτών των συναντήσεων θα είναι η βάση και των προτάσεων που θα κατατεθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Θαλασσίων Υποθέσεων και της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης