Ένα νομικό ζήτημα που έχει προκύψει για το τμήμα Νάουσα – Πατρίδα του οδικού άξονα Βέροιας – Νάουσας και έχει «φρενάρει» τις διαδικασίες κατασκευής βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Πρόκειται για κάποιο ζήτημα που αφορά εγγυητικές επιστολές της υπάρχουσας εργολαβίας» επισήμανε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης και διευκρίνισε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει νέα συνάντηση με εκπροσώπους του αρμόδιου υπουργείου ώστε να δοθεί λύση.

Μιλώντας για τον οδικό άξονα Βέροιας – Νάουσας, ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα ενώνει την Πέλλα, τη Σκύδρα, τα Σεβαστιανά, τη Νάουσα και την Πατρίδα με την Εγνατία Οδό και θα διευκολύνει ιδιαίτερα τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών και τη μεταφορά των εμπορευμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τα τμήματα του οδικού άξονα επισήμανε ότι εφόσον διευθετηθεί το θέμα που εμφανίστηκε για το τμήμα Νάουσα – Πατρίδα, αναμένεται η ολοκλήρωσή του μέχρι το τέλος του 2012. Για το τμήμα Νάουσα – Σεβαστιανά έχει γίνει η μελέτη και για το τμήμα από Πατρίδα μέχρι Εγνατία έχουν γίνει τρεις προκαταρκτικές μελέτες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης