Σε ένα κρεσέντο απίστευτης χυδαιότητας αλλά και ψευδολογιών επιδίδονται τα δυο στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που συνομιλούν στην παρακάτω απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, στην οποία δεν διστάζουν ακόμη και να ειρωνευτούν πρόστυχα τον άνθρωπο που έπεσε θύμα του δολοφόνου «συναγωνιστή» τους…

Τα εν λόγω μέλη, μεταξύ άλλων αθλιοτήτων, αναφερόμενα στην συμμετοχή του Παύλου Φύσσα στην εκπομπή του ZOUGLA TV «Tα κουνάβια», εκτός του ότι αναφέρονται με διάθεση «χαβαλέ» στον εκλιπόντα, («Πως τον σχολιάζει; Από τον ουρανό;») λένε και κατάφωρα ψεύδη κατηγορώντας τον πως είπε πράγματα τα οποία, όπως αποδεικνύει και το παρακάτω video, ουδέποτε είπε ο δολοφονημένος καλλιτέχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, και τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ίδια συνομιλία, είναι περισσότερο από εύγλωττα για τoν βαθμό επικινδυνότητας της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Α: Ναι, τώρα έχουν σε ένα βίντεο τον Μπαρμπαρούση που χορεύει.
Β: Ναι, και ρίχνει πιστολιές.
Α: Όχι, όχι και τον σχολιάζει ο Φύσσας, ο συγχωρεμένος.
Β: Ο Φύσσας; Πως τον σχολιάζει; Από τον Ουρανό;
Α:Ε από, ε σε μια εκπομπή που κάνανε και καλά σατιρική όπως είναι το Ράδιο Αρβύλα.
Β: Ο Φύσσας έκανε εκπομπή;
Α: Ε, έτσι δείχνει. Στην τηλεόραση, στο ίντερνετ δεν ξέρω.
Β:Ε τώρα θα κάνει από τον παράδεισο εκπομπή.
Α: Ε τώρα ναι, αυτό θα έλεγα και ‘γω. Του βάλανε κάτι τραγούδια να πούμε στη φόρα που έλεγε φασίστες σας γα@@, σφαχτ’ τους, κα@@@ρα τους στα μούτρα και θαψ’ τους και κάτι τέτοια.
Β; Ε, εντάξει τον θάψαν αυτόν.
Α: Χαxά… το ξέρω, αυτό είπα και γω…
Β: Ε βέβαια βρε μαλ@@@@, σε ξύλο ήτανε πάνω. Σε συμπλοκή ήταν το μ@@@@ί. Σε συμπλοκή βρέθηκε.
Α: Ρε π…στη μου εντάξει, τα έχουν… Τα παρουσιάζουν όπως θέλουν τα α@@δια οι δημοσιογράφοι είναι τα μεγαλύτερα μ@@νόπανα.
Β: Μ….κα, μακάρι άμα υπάρχει Θεός να μας βοηθήσει και να μας δώσει δύναμη να αντέξουμε και να έρθει μια ώρα ρε φίλε που θα λογαριαστούμε με όλους όπως πρέπει.

Ακολουθεί το επίμαχο απόσπασμα της εκπομπής «Τα κουνάβια» από την τηλεόραση της Ζούγκλας, το οποίο καταδεικνύει ότι ουδέποτε ο δολοφονημένος Παύλος Φύσσας αναφέρθηκε στον Μπαρμπαρούση με αυτές ή άλλες ίδιας ουσίας εκφράσεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης