Σε 123 και 74 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκαν αντίστοιχα ο πατέρας και η μάνα που, όπως αποκαλύφθηκε, βίαζαν τα παιδιά τους στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας καταδικάστηκε επειδή βίαζε τις δύο κόρες του και η μάνα επειδή είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον γιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρωτόδικη ποινή φυλάκισης έμεινε αμείωτη για τον πατέρα (παραμένοντας στα 123 χρόνια) ενώ η ποινή για τη μητέρα μειώθηκε στα 74 χρόνια, λόγω ένδειξης μεταμέλειας. Πρωτόδικα η μάνα είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 103 ετών.

Η υπόθεση ξαναζωνάνεψε τη Δευτέρα, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας, με τα τρία παιδιά της οικογένειας να είναι παρόντα, συνοδευόμενα από Κοινωνικούς Λειτουργούς.

Η υπόθεση είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα τον Μάιο του 2013 όταν η μεγάλη κόρη της οικογένειας αποκάλυψε σε συγγενικό πρόσωπο τα όσα περνούσαν τα αδέλφια. Εν συνεχεία, το πρόσωπο αυτό ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς αναλυτικά τα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου» είχε πει τότε η μάνα στους αστυνομικούς, προκαλώντας αηδία και φρίκη με τα λεγόμενά της.

Οι ίδιοι οι γονείς είχαν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονταν λίγο μετά την αποκάλυψη μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα χρόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης