«Πρέπει να συνενώσουμε τις δυνάμεις και να κάνουμε πιο αποτελεσματικές της υπηρεσίες για να κερδίσουμε το μέλλον της παραγωγής μας» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός με αφορμή τη συνάντηση που είχε σήμερα το μεσημέρι με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη. Σημειώνεται πως στη σημερινή συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα θέματα που αφορούν συνολικά την αγροτική παραγωγή, όπως επίσης και τα ζητήματα των υπηρεσιών της Περιφέρειας που εξυπηρετούν τους αγρότες κ.α

Ο κ. Αγοραστός επεσήμανε πως κάθε συνάντηση με τον υπουργό «έχει μια ιδιαίτερη αξία», ενώ εξήγησε πως συζητήθηκε το θέμα της παραγωγής και της μεταποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ο κ. Αγοραστός τόνισε πως συζητήθηκαν τα προβλήματα των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ), ενώ τέθηκαν σκέψεις πως θα γίνουν πιο αποτελεσματικές και συνεργατικές.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, είπε μεταξύ άλλων πως έγινε εποικοδομητική συζήτηση για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, ενώ αναφερόμενος στο θέμα των δασικών χαρτών, χαρακτήρισε την μεταρρύθμιση «μεγάλο στοίχημα». «Με τους δασικούς χάρτες ναι μεν υπάρχουν προβλήματα τα οποία όμως μπορούν να λυθούν. Με την ανάρτηση των δασικών χαρτών είναι μια ευκαιρία να ξέρει ποιος έχει τι και που το έχει, ώστε να μην υπάρχουν όλες αυτές οι στρεβλώσεις» σημείωσε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης