Άλλο ένα βράδυ σπίτια και καταστήματα στην Αττική έγιναν στόχος ληστών. Τρεις άγνωστοι δράστες, αφού έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία κοσμηματοπωλείου στη Νίκαια, εισήλθαν στο εσωτερικό και, με την απειλή πολεμικού τυφεκίου – καλάσνικοφ και πιστολιού, αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης, τρεις άνδρες εισέβαλαν σε μονοκατοικία στη Βάρη και με την απειλή πιστολιού απέσπασαν από τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό, έναν φορητό Η/Υ, κοσμήματα και τα κλειδιά των δύο οχημάτων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, στο Ελληνικό, επίσης τρεις δράστες προσέγγισαν αλλοδαπό, φύλακα μάνδρας με οικοδομικά είδη, και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία.

Είκοσι λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στου Ζωγράφου, στη συμβολή των οδών Βακχύλιδος και Γρ. Αυξεντίου, άγνωστος δράστης, απειλώντας με μαχαίρι μια ανυποψίαστη γυναίκα, της άρπαξε την τσάντα, η οποία περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, δύο δράστες με την απειλή κατσαβιδιού αφαίρεσαν από γυναίκα που βρισκόταν στην οδό Αναστασάκη στου Ζωγράφου έναν φορητό υπολογιστή και το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στην Ηλιούπολη, στις 04:30 τα ξημερώματα, τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε μονοκατοικία, όπου μένουν μητέρα και κόρη, χτύπησαν τη μητέρα με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, ακινητοποίησαν και τις δύο με την απειλή όπλων, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και τα κλειδιά του Ι.Χ. αυτοκινήτου της ιδιοκτήτριας, με το οποίο διέφυγαν. Η μητέρα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, τρεις κουκουλοφόροι εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Αθήνα και με την απειλή αυτόματων όπλων απέσπασαν από υπάλληλο άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Οι δράστες όλων των παραπάνω περιπτώσεων αναζητούνται από την αστυνομία.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης