Για ακόμη μία ημέρα σημειώθηκαν αρκετές ληστείες στην Αττική, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, σε μία προσπάθεια καταστολής της παραβατικής τους δράσης.

Στις 18:50 το απόγευμα της Δευτέρας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα παιδικών ενδυμάτων στην οδό Αγ. Βαρβάρας στο Π. Φάληρο και με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ημεδαπή υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγη ώρα αργότερα, τέσσερις άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Λεωφόρο Ηρακλείου στη Ν. Ιωνία και με την απειλή αυτόματων όπλων και πιστολιών απέσπασαν από αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.
Στις 19:30, δύο δράστες εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στην οδό Πίνδου στη Ν. Φιλαδέλφεια και με την απειλή πιστολιών άρπαξαν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό.

Τέλος, τα ξημερώματα της Τρίτης, δύο άνδρες εισήλθαν στα εκδοτήρια του προαστιακού στον Ασπρόπυργο και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα και αναζητούνται.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης