Τρία άτομα συνέλαβαν τα ξημερώματα της Κυριακής άνδρες της ΟΠΚΕ για διακεκριμένη κλοπή. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 37 ετών, έναν έφηβο 16 ετών και μία γυναίκα 21ετών. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο φορητοί Η/Υ, δύο κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή κι ένα ρολόι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα παραπάνω αντικείμενα οι τρεις ημεδαποί τα αφαίρεσαν από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής, από οικία 44χρονου παθόντα στο Βόλο, στην οποία εισήλθαν, παραβιάζοντας παράθυρο υπνοδωματίου. Επίσης, αφαίρεσαν κοσμήματα, συνολικής αξίας, κατά δήλωση του θύματος, 3000 ευρώ, τα οποία όμως δεν βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Στην κατοχή του 37χρονου δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1700 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των αφαιρεθέντων χρυσαφικών. Επίσης, το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης κλοπής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης