Στη δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου και συμβουλευτικού σταθμού υποστήριξης πολιτών προχώρησε η Μητρόπολη Δημητριάδος σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των ανθρώπων, που δοκιμάζονται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

«Αυτό που χρειάζεται απερίφραστα να ομολογήσουμε είναι ότι αυτό που σήμερα βιώνουμε ως οικονομική κρίση είναι το αποτέλεσμα μιας πνευματικής κρίσης, που κυοφορείται πολλές δεκαετίες στον τόπο μας» τόνισε κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εκφάνσεις αυτής της πνευματικής κρίσης», όπως σημείωσε ο μητροπολίτης, «είναι η κατάλυση κάθε έννοιας αξιοκρατίας, διαφάνειας, νομιμότητας και η καθιέρωση της αρχής της πλουτοκρατίας, της αναξιοκρατίας, του εύκολου πλουτισμού, της θρασύτητας, της έλλειψης αλληλοσεβασμού και τόσων άλλων παθογενών συμπεριφορών και καρκινωμάτων στο δημόσιο βίο της χώρας μας…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου συμμετέχουν με προσφορές τους οι κληρικοί και οι φαρμακοποιοί της περιοχής και στον συμβουλευτικό σταθμό θα παρέχουν πληροφορίες και θα βοηθούν αφιλοκερδώς δικηγόροι και συμβολαιογράφοι.
Πηγή:Ταχυδρόμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης