Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί η αυτοκτονία ενός 49χρονου υπαλλήλου των Praktiker, στο Αιγάλεω λίγες μόλις μέρες μετά την παραίτησή του.

Ο 49χρονος υπάλληλος που ήταν και το μοναδικό στήριγμα της οικογένειας του αφού φρόντιζε έναν αδελφό παραπληγικό και την αδελφή του που έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο εργαζόταν στην εταιρεία τα τελευταία 12 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες μέρες πριν την παραίτησή του είχε υπογράψει την μείωση μισθού που επέβαλλαν στους εργαζόμενους κατά 7%.

Το Σάββατο 1/2/2014, όμως έγινε ένα περίεργο περιστατικό όταν βρέθηκε στο χώρο ευθύνης του μια ανοιχτή συσκευασία εργαλείων. Αμέσως οι άνδρες της ασφάλειας τον οδήγησαν στο γραφείο της διοίκησης και εκεί με συνοπτικές διαδικασίες ο 49χρονος υπέγραψε την παραίτηση του.

Δύο μέρες μετά οι γείτονες του Σ.Β. κατάλαβαν οτι είχε αυτοκτονήσει. Ο 49χρονος είχε απαγχονιστεί!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κηδεία του έγινε από το 3ο νεκροταφείο της Νίκαιας και τα έξοδα τα κάλυψαν οι συνάδελφοι του. Μόνο μια θεία του εμφανίστηκε στην κηδεία στην οποία οι εργαζόμενοι της εταιρείας παρέδωσαν όσα χρήματα είχαν συγκεντρώσει.

Συνάδελφοι του θανόντος πάντως ισχυρίζονται πως ο 49χρονος υπέγραψε παραίτηση αλλά στην ουσία εξαναγκάστηκε να το κάνει για να μη φανεί ως απόλυση και καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας στην επιχείρηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης