Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αναλύονται τα δεδομένα από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των τριών ατόμων που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Σημαντική βοήθεια στις αρχές φαίνεται ότι δίνει ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο σύντροφος της Καρολάιν, τον οποίον οι δράστες της δολοφονίας φίμωσαν και έδεσαν χειροπόδαρα . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αναγνωστόπουλος είδε τον άνθρωπο που σκότωσε τη σύζυγο του, όταν εκείνος προσπαθούσε να την ακινητοποιήσει στην κρεβατοκάμαρα και έφυγε η μπαλακλάβα που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τον περιέγραψε ως άτομο ηλικίας περίπου 30 χρονών και μελαμψό, ενώ έδωσε πληροφορίες για το χρώμα των ματιών και των μαλλιών του. Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, οι άλλοι δύο δράστες ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Ο ένας κρατούσε ασημένιο περίστροφο και ο άλλος ένα μαύρο πιστόλι. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛ.ΑΣ. βασίζεται σε κάθε βοήθεια που μπορεί να δεχτεί από τον σύντροφο της Καρολάιν, ο οποίος είναι εξαιρετικά πρόθυμος να παράσχει όσες πληροφορίες γνωρίζει, παρά την πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Όπως φαίνεται, επίσης, η επικήρυξη των δραστών με 300.000 ευρώ αλλά και η προθυμία των πολιτών να βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης έχει κάνει  πολλούς να επικοινωνήσουν με την αστυνομία για να καταθέσουν πληροφορίες που έχουν πέσει στην αντίληψη τους και οι ίδιοι θεωρούν σημαντικές. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν από αυτόν τον όγκο πληροφοριών έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει πραγματικά την αστυνομία να κλείσει την υπόθεση.

Κατά τα λοιπά, στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είχαν μαζί τους την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι της οικογένειας. Για το λόγο αυτό, αναζητούν το σήμα τους από τις κεραίες που καλύπτουν την περιοχή των Γλυκών Νερών. Την ίδια στιγμή, ελέγχουν όλες τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής, για να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται βίντεο, στο οποίο φαίνονται κάποια άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Χρήσιμα στοιχεία ίσως αντληθούν και από το DNA που μπορεί να αντληθεί από τρίχες, ιδρώτα και άλλα ευρήματα που συλλέχθηκαν από τη σοφίτα στην οποία έγινε η δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα για το που πρέπει να επικεντρωθούν οι έρευνες, αφού μελέτησε περίπου 300 υποθέσεις βίαιων ληστειών. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ξεχώρισαν λίγες περισσότερες από 10, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 30 άτομα. Άμεσα θα δουν πόσοι από αυτούς βρίσκονται ακόμα στη φυλακή, ενώ οι υπόλοιποι θα εξεταστούν για να διακριβωθεί αν έχουν άλλοθι για το που βρίσκονταν από τις 3 έως τις 6.30 το πρωί της Τρίτης.