Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην περιοχή της Κερατέας αφού το μεσημέρι της Κυριακής εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο αγνοούμενοι που αναζητούνταν από χθες.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική ο πρώτος αγνοούμενος βρέθηκε σε ρεματιά στην περιοχή Ελαιοχώρι, ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε νεκρός και ο δεύτερος αγνοούμενος στον οικισμό Διψέλιζα, σε απόσταση 400 μέτρων από τον πρώτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά οι αγνοούμενοι ήταν τρεις. Χθες το απόγευμα βρέθηκε πνιγμένη μία 67χρονη στα πίσω καθίσματα ΙΧ, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ, μέχρι σήμερα, αγνοούνταν ο σύζυγός της και ένας γείτονας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται πως το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι του στην Κερατέα την Πέμπτη, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το απόγευμα της Παρασκευής ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο

Από το πρωί της Κυριακής κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας «χτένιζαν» την περιοχή για τον εντοπισμό των αγνοουμένων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες το απόγευμα ανάμεσα σε καλαμιές και τελικά, σήμερα το μεσημέρι, εντόπισαν νεκρούς τους δύο αγνοούμενους άνδρες. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης