Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο αλλά δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου σε κανένα σημείο της χώρας. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις.

Αττική:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 μέχρι 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα είναι 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη. Τις πρωινές ώρες τοπικά θα σημειωθεί παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά νοτιοανατολικοί.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια τοπικά δυτικοί.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στις νοτιότερες περιοχές.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα μεταβλητοί.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης