Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Τη νύχτα και το πρωί στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

Αττική: O καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο στα ανατολικά και τα βόρεια θα υπάρξουν τις πρωινές ώρες πρόσκαιρες νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:O καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.H θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:O καιρός θα είναι γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης