Γενικά ηλιοφάνεια θα επικρατεί στη χώρα, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα ασθενών βροχών στην κεντρική Μακεδονία, την Κρήτη, την ανατολική Θεσσαλία και Εύβοια. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά, ενώ οι βόρειοι άνεμοι θα αγγίξουν τοπικά τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αττική: Αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-18 βαθμούς Κελσίου.
 
Θεσσαλονίκη:Συννεφιασμένη η Θεσσαλονίκη με πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί εντάσεως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μακεδονία, Θράκη: Λίγες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις, αλλά κυρίως αίθριος καιρός, με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών στην κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, και στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0-16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα πέσει λίγο χαμηλότερα το πρωί, όπου θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Γενικά καλός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί εντάσεως 3-5 μποφόρ, ενώ στα νότια του Ιονίου θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο, όπου θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη, θα σημειωθεί παγετός το πρωί.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Κυρίως καλός ο καιρός στην ανατολική Πελοπόννησο, περισσότερο συννεφιασμένες οι υπόλοιπες περιοχές και μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά και νότια, όμως θα φθάσουν τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-19 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλάδες, Κρήτη: Κυρίως καλός καιρός στις Κυκλάδες, νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη και πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4-6 μποφόρ και από το απόγευμα στα δυτικά μέχρι και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13-18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Σχεδόν αίθριος καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 4-5 και τοπικά μέχρι 6 μποφόρ στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι λίγο χαμηλότερη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης