Για μια ακόμη ημέρα συνεχίσθηκαν σήμερα οι διαμαρτυρίες των αγροτών με διάφορα μπλόκα σε περιοχές της Ανατολικής Κρήτης.

Αγρότες από την περιοχή της Βιάννου Ηρακλείου έκλεισαν συμβολικά το μεσημέρι τον δρόμο προς τα Αμιρά την ώρα που ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής με βουλευτές και δημάρχους της περιοχής κατευθυνόταν στην περιοχή προκειμένου να εγκαινιάσει το Μουσείο Ολοκαυτώματος της Βιάννου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κουρουμπλής συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους αγρότες, οι οποίοι του παρουσίασαν τις θέσεις τους τόσο για το ασφαλιστικό όσο και το φορολογικό αλλά και για τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο υπουργός Εσωτερικών αφού άκουσε τους αγρότες αναφέρθηκε στις θέσεις της κυβέρνησης ενώ παράλληλα μίλησε για αποτέλεσμα παραπληροφόρησης για τον διπλασιασμό η τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών.

Ο κ. Κουρουμπλής ακόμη δεσμεύθηκε πως θα μεταφέρει τις θέσεις των αγροτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον διάλογο και αφού οι αγρότες άνοιξαν τον δρόμο ο κ. Κουρουμπλής, οι βουλευτές και οι δήμαρχοι προχώρησαν στη συνέχεια προς τα Αμιρά για να μετάσχουν στα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος της Βιάννου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες των αγροτών στον κόμβο των Πραιτωρίων και στην περιοχή της Μεσαράς στο Νομό Ηρακλείου, καθώς και στην είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης