Zougla Newsroom

Νωρίς το πρωί βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού, πήγε σε μια καφετέρια, όπου ήταν χαμογελαστός και χαλαρός όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που εξασφάλισε η zougla.gr, και στη συνέχεια έκοψε το «βραχιολάκι» για να γίνει άφαντος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος, γνωστός με το παρατσούκλι «Ο ληστής του πορτ μπαγκάζ», αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, καθώς θεωρείται επικίνδυνος ληστής. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον είχαν βαφτίσει έτσι καθώς «κρυβόταν αρχικά στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου όπου τον περίμενε η συνεργός του. Όταν έκανε τη ληστεία έμπαινε τρέχοντας στο πορτ μπαγκάζ, και όταν πλησίαζαν στο σπίτι του, στην περιοχή του Περιστερίου, στάθμευαν σε πιλοτή κοντινής πολυκατοικίας και ο 35χρονος έβγαινε από το πορτ μπαγκάζ και επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο ως συνοδηγός» λέει αστυνομικός που είχε ασχοληθεί με τη σύλληψη του 43χρονου τον Φεβρουάριο του 2014. Τότε είχε κατηγορηθεί ότι «από τον Αύγουστο του 2013 διέπραξαν 17 ένοπλες ληστείες σε ΕΛ.ΤΑ., καταστήματα κινητής τηλεφωνίας και σούπερ μάρκετ στη Νέα Σμύρνη, στο Παλαιό Φάληρο, στην Αργυρούπολη, στο Περιστέρι και στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη». 

Ο 43χρονος σε ηλικία των 18 ετών συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος ενός Αλβανού ο οποίος είχε προσβάλει την αδελφή του και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης. Τον Ιούνιο του 2013 πήρε τετραήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 8 ετών και 6 μηνών, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία. Ωστόσο, δεν επέστρεψε, ενώ το 2007 είχε συλληφθεί για ληστείες και κλοπές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης