Μετανιωμένος εμφανίστηκε στην απολογία του ο ένας εκ των δύο δραστών της αιματηρής ληστείας πριν από λίγες ημέρες σε υπεραγορά κρεάτων στη διασταύρωση Κηφισού και Αγίου Παύλου στον Κολωνό, όπου μετά από συμπλοκή με τους αστυνομικούς σκοτώθηκε ο 34χρονος συνεργός του.

Ο 31χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε το πρωί στην 20η τακτική ανακρίτρια για ληστεία κατά συναυτουργία και για απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος υποστήριξε ότι ο συνεργός του ήταν εκείνος που τον πίεζε να πάρει μέρος στη ληστεία καθώς τον εκβίαζε επειδή ο 31χρονος του χρωστούσε 2.500 ευρώ από προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

«Ο εντολέας μου είναι θύμα μόνο της ανοχής του σε αυτό το κράτος αξιών και της παρακρατικής βίας που ανακυκλώνει τη βία και οδηγεί νέους ανθρώπους να είναι θύματα της κατασκευασμένης παραβατικής τους συμπεριφοράς. Έστω και υπό αντίξοες συνθήκες σε ένα πιο ώριμο δικονομικό στάδιο θα αποδειχθεί ότι δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία αλλά είναι θύμα ακραίας κρατικής εκτροπής», δήλωσε η συνήγορός του, Μαρία Σπυράκη.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης