Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο φως φέρνει το zougla.gr τη φωτογραφία που φέρεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να ανήκει στον 39χρονο Ρομά που ισχυριζόταν ότι είναι ο πατέρας της «Μαρίας», η οποία εντοπίστηκε σε καταυλισμό στα Φάρσαλα.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφία-ντοκουμέντο, όπου σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ανήκει στον Χρήστο Σαλλή τις ημέρες που υπηρετούσε στον στρατό.


(Η φωτογραφία προέρχεται από το στρατιωτικό βιβλιάριο στο οποίο αναφέρεται Σαλλής Χρήστος του Γ. και της Μ. ενώ ως ημερομηνία γέννησης αναφέρεται το έτος 1974)


(Την ίδια στιγμή, το κοριτσάκι παραμένει στο νοσοκομείο έως ότου ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι είναι 5-6 ετών και όχι τεσσάρων, όπως ανέφερε το πιστοποιητικό γέννησης)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι (Χρήστος Σαλλής και Ελευθερία Δημοπούλου) βρίσκεται αυτήν την ώρα στο γραφείο του εισαγγελέα, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο «πατέρας» υποστήριξε ότι το παιδί το υιοθέτησε με τη συνδρομή του Βούλγαρου Ρομά, φίλου της βιολογικής μητέρας του, και τόνισε πως, εάν τον άφηναν ελεύθερο, θα οδηγούσε την ΕΛ.ΑΣ. στους φυσικούς γονείς της μικρής. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ο ίδιος ήταν αντίθετος στην υιοθεσία και ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου. 

Σε βάρος των δύο Ρομά έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της αρπαγής ανηλίκου και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής τους ζήτησαν να αλλάξει η κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου και να κατηγορηθούν για παράνομη υιοθεσία.

Η κατάθεση του συγκεκριμένου αιτήματος είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί, για ένα τέταρτο περίπου η απολογία του 39χρονου, αλλά τελικά, το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε άμεσα, καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, απαιτείται η έκδοση βουλεύματος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.


(Συγκέντρωση συγγενών και φίλων του ζευγαριού έξω από το δικαστικό Μέγαρο Λάρισας)

Αποστολή στη Λάρισα: Σωτήρης Σκουλούδης-Παναγιώτης Σαγκούρης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης