Με καβγά ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, για την παρουσίαση του προϋπολογισμού του 2014.

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, ήρθε σε έντονη λογομαχία τον επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην πράξη», Χρήστο Μάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μάτη για υπέρογκες αμοιβές ειδικών συμβούλων του δημάρχου, ο κ. Μπουτάρης είπε: «Συγκράτησα τους ειδικούς συμβούλους για μην σας μηνύσουν κύριε Μάτη», για να λάβει από τον κ. Μάτη την απάντηση: «Δεν έπρεπε να τους συγκρατήσετε».

Ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε μάλιστα, σε ακόμη υψηλότερους τόνους, με το Δήμαρχο να λέει: «Κύριε Μάτη θα πρέπει να συγκρατήστε περισσότερο και να μη λέτε ψέματα» και τον Χρήστο Μάτη να ανταπαντά: «Ο μόνος εδώ μέσα που δε πρέπει να μιλάει για αυτοσυγκράτηση είστε εσείς κ. Μπουτάρη. Να σας θυμίσω τι είπατε πριν λίγες ώρες», υπονοώντας το σχόλιό δημάρχου για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Η συζήτηση έκλεισε με τον κ. Μπουτάρη να σημειώνει: «Δε κάνουμε διάλογο κ. Ματη. Δεν πρέπει να λέτε ψέματα. Είστε ψεύτης όταν λέτε για τους μισθούς των συμβούλων. Είστε ψεύτης όταν λέτε ότι αυξήθηκε 65% η καθαριότητα. Και αν θέλετε κάντε μου μήνυση. Πάντως χαίρομαι που παρακολουθείτε όσα λέω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης