Η Namco Bandai ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Witcher 2: Assassins of Kings για PC. Στις 17 Μαΐου 2011 ο τίτλος θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων. Η Premium Edition θα αποτελέσει την βασική έκδοση του παιχνιδιύ ενώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα είναι διαθέσιμη η  Limited Collector’s Edition για όλους εσάς τους συλλέκτες.

Στην Premium έκδοση θα εμπεριέχεται ένα making-of DVD, το επίσημο soundtrack, έναν οδηγό για το παιχνίδι, το OST του παιχνιδιού, ένα pamphlet, ένα νόμισμα και δύο χάρτινες φιγούρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Limited Collector’s Edition τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εκτός από όλα τα περιεχόμενα της Premium έκδοσης, θα περιλαμβάνονται επιπλέον: ένα artbook 200 σελίδων, ένα σετ ζαριών (5 τεμάχια), μία τράπουλα, βιβλίο κανονισμών για τα ζάρια και τα παιχνίδια με κάρτες, τρία αυτοκόλλητα, μία αποκλειστική χάρτινη φιγούρα, ένα Temerian Oren, ένα γλυπτό του Geralt και αποκλειστικό DLC (Roche Commando Jacket).

Η συγκεκριμένη έκδοση θα διατεθεί αποκλειστικά σε όσους προ-παραγγείλουν online το παιχνίδι από συγκεκριμένα καταστήματα.

Δείτε το trailer του παιχνιδιού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης