της Γεωργίας Κατσογριδάκη, κλινικός διαιτολόγος διατροφολόγος
Το άσπρο λάχανο αποτελείται κατά 95% από νερό, αλλά το υπόλοιπο 5% αποτελείται από συγκεντρωμένες βιολογικές ουσίες με τεράστιο δυναμικό αδυνατίσματος. Η βιταμίνη Β ενεργοποιεί το μεταβολισμό ενέργειας και αυξάνει τη συγκέντρωση. Νιώθουμε γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα.
Η βιταμίνη Ε (στα εξωτερικά φύλλα) βοηθά τον οργανισμό να αφομοιώσει πιο γρήγορα τα λίπη. Ο σίδηρος μεταφέρει το οξυγόνο από τους πνεύμονες στο αίμα και τα όργανα.