Μια νόστιμη και ελαφριά συνταγή για να φτιάξετε τορτίγια εύκολη με τόνο, αβοκάντο και σως από γιαούρτι και να απολαύσετε ένα ωραίο δείπνο ακόμα και όσοι κάνετε κάποιας μορφής δίαιτα. Ένα ισορροπημένο πιάτο σε πρωτείνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες που θα σας ικανοποιήσει και γευστικά

Υλικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • 2 πίτες τορτίγια
  • 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κ.γ. μαγιονέζα
  • 3 σταγόνες ταμπάσκο
  • Λίγο κύμινο
  • 1 τόνος απο κονσέρβα
  • 2 κ.σ. σέλερι σε λεπτές φέτες
  • Μισό αβοκάντο σε κομματάκια
  • 4 κ.σ. φασόλια μαύρα απο κονσέρβα
  • Χυμός απο μισό λεμόνι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ενα μπωλ τον τόνο με τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον χυμό απο μισό λεμόνι

Σε ενα άλλο μπωλ ανακατέυουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα και τα μπαχαρικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμιγνύουμε το περιεχόμενο των δυο μπωλ

Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες στο γκρίλ για 3 λεπτά

Μοιράζουμε στα δύο και απλώνουμε το μείγμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσθέτουμε φύλλα μαρουλιού και τυλίγουμε τις πίτες σε χοντρό κύλινδρο

Οι τορτίγιες με τόνο και γιαούρτι είναι έτοιμες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης