του Εμμανουήλ Δημητρούλη, Διαιτολόγος Διατροφολόγος
Μερίδες Συνταγής: 2
Συστατικά:
250 γρ. κόκκινο λάχανο
100 γρ. άσπρο λάχανο
1 κόκκινη πιπεριά
60 γρ. φιστίκια κάσιους
40 γρ. σταφίδες
30 γρ. ηλιόσποροι αποφλοιωμένοι
Σως:
2 κουταλιές σούπας γιαούρτι 1%
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα
Μαϊντανός, αλάτι, πιπέρι
Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:
Μερίδα: ½ συνταγής
Θερμίδες: 370 kcal
Πρωτεΐνη: 17 γρ.
Υδατάνθρακες: 20 γρ.
Λίπος: 28 γρ.
Φυτικές Ίνες: 4 γρ.