της Ιουλίας Χαριστού Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Αυγό
Πλούσιο σε πρωτεΐνες, με εύκολη προετοιμασία και χαμηλό σε θερμίδες. Βοηθά στην  μυϊκή ενδυνάμωση και ενισχύει τον οργανισμό με τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα.

Μούρα 
Πλούσια σε βιταμίνη C, εμπλουτίζουν κάθε γεύμα, με τη γεύση και το χρώμα τους . Προσφέρουν την βοήθεια τους, στη μείωση των ζημιών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα μας !

Φακές
Νόστιμες και χαμηλές σε θερμίδες. Πλούσιες σε φυτικές ίνες και σύνθετους υδατάνθρακες, με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα αυξημένο επίπεδο ενέργειας στο σώμα και προάγουν τον έλεγχο της πείνας.

Πράσινο Τσάι 
Βοηθά στην ενυδάτωση του οργανισμού. Επιπλέον, οι κατεχίνες του και τα φυτοθρεπτικά συστατικά του έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ! Με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιτάχυνση του μεταβολισμού.

Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες 
H πρωτεΐνη του ορού γάλακτος βελτιώνει τον μεταβολισμό και την υγεία, αλλά παράλληλα επιτίθεται με… στρατηγικές κινήσεις στο λίπος που συγκεντρώνεται στην περιοχή της κοιλιάς και των ποδιών. Έτσι βοηθά όσους προσπαθούν με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση να αδυνατίσουν.

Το τζιντερ 
 Οι ρίζες τζίντζερ περιέχουν μια ουσία που ονομάζεται τζιντζερόλη, η οποία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες. Με άλλα λόγια το τζίντζερ βοηθά στην πέψη των λιπαρών και ανθυγιεινών τροφίμων, ρυθμίζει την χοληστερόλη και το μεταβολισμό των λιπών και απομακρύνει τις τοξίνες από το ανθρώπινο σώμα.