Η talk of the town ατζέντα από τηv οινοποιία TSANTALI κάνει τον Δεκέμβριο ακόμα πιο γιορτινό…

Νέες προτάσεις εστιατορίων σε ακόμη πιο ελκυστικές τιμές μαζί με βραβευμένους οίνους TSANTALI για να γιορτάζετε όλο τον μήνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ατζέντα του WINEnot? από τηv οινοποιία TSANTALI συνεχίζει δυναμικά και παρουσιάζει νέες προτάσεις για τον πιο γιορτινό μήνα του χρόνου. Ένας ξεχωριστός συνδυασμός φαγητού και δημοφιλών οίνων TSANTALI προσφέρεται σε όσους αναζητούν μια ποιοτική έξοδο, γνωρίζοντας από την αρχή τον τελικό λογαριασμό.

Η ατζέντα του Δεκεμβρίου περιλαμβάνει δύο ξεχωριστές επιλογές που σίγουρα θα κερδίσουν το κοινό. Ο μήνας ξεκινάει με το εστιατόριο Piu Verde, στο Άλσος Παπάγου, από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου. Το εστιατόριο βρίσκεται σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία, όπου η δημιουργική μεσογειακή κουζίνα του chef Χρήστου Τζιέρα συνδυάζεται αρμονικά με τους πολυβραβευμένους οίνους KANENAS, προμηνύοντας μια απολαυστική βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη πρόταση του WINEnot? by TSANTALI ξεκινάει από τις 13 Δεκεμβρίου έως τις 15 του μήνα, στο εστιατόριο ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ. Το μοντέρνο και διαχρονικό αυτό εστιατόριο διακρίνεται για τη μοναδική του θέα στο Μικρολίμανο και προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Το εστιατόριο προτείνει δύο διαφορετικά menu, με κρέας και με ψάρι, συνδυάζοντάς τα με τους αρωματικούς οίνους KANENAS λευκό, ροζέ και ερυθρό, τα οποία προσδίδουν στο δείπνο σας μια αξέχαστη νότα.

Κάντε την κράτησή σας από σήμερα!

Τι είναι το «WINEnot?»

Σε συνεργασία με επιλεγμένα εστιατόρια, το «WINEnot?» είναι μια οινοκεντρική πρόταση εξόδου η οποία κάθε μήνα περιλαμβάνει δύο διαφορετικά δημοφιλή εστιατόρια. Κάθε εστιατόριο προσφέρει ένα πλήρες menu τεσσάρων έως έξι πιάτων, συνοδεία επιλεγμένων οίνων TSANTALI σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή κατά άτομο. Το «WINEnot?» ανανεώνει την επιλογή εστιατορίων κάθε μήνα, φροντίζοντας να καλύπτει διαφορετικές κουζίνες, περιοχές της Αθήνας αλλά και γκάμα τιμών. Στόχος του «WINEnot?» και της TSANTALI είναι η καθιέρωση ενός έξυπνου οδηγού γεύσης που θα προσφέρει στους καταναλωτές ολοκληρωμένες γευστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας. Μέσω του «WINEnot?» τόσο οι ερασιτέχνες όσο και οι έμπειροι οινόφιλοι καταναλωτές θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν καταξιωμένα εστιατόρια που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και να γνωρίσουν τους επιλεγμένους οίνους TSANTALI, σε ελκυστικές τιμές.

WINEnot? Δεκέμβριος 2011

Piu Verde (Café & Restaurant)
Από Τρίτη 29 Νοεμβρίου έως και Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011
Στρατ. Αλ. Παπάγου & 8ης Μεραρχίας, Άλσος Παπάγου,
Τηλ. 2106546185
ΜΕΝΟΥ 5 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 25€ / άτομο
(μαζί με τους οίνους KANENAS Λευκός ή Ερυθρός)

Menu

Σούπα κολοκύθας με αφρό ανθότυρου
Ριζότο με καπνιστή πανσέτα, κολοκυθάκια & chips παρμεζάνας.
Τραγανά σαλατικά με ρόδια, πεκορίνο & καπαρόφυλλα.
Φιλέτο κοτόπουλου με κρέμα φασκόμηλου & μανιτάρια
Ιταλική πανακότα με καραμέλα

ΙSTIOPLOIKOS (Café & Restaurant)
Από Τρίτη 13 έως και Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011
Ακτή Μικρολίμανου, Πειραιάς, Τηλ.: 210 41 34 084 – 184
ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΝΟΥ 4 ΠΙΑΤΩΝ – ΤΙΜΗ 29€ / άτομο
(μαζί με τους οίνους KANENAS Λευκός, Ερυθρός ή Ροζέ)

Menu 1
Γαριδάκι τηγανητό με συριανή μαντανοσαλάτα.
Σαλάτα ρόκα με παρμεζάνα, τοματίνια, κουκουνάρι και σάλτσα από βαλσαμικό ξίδι αρωματισμένο με μέλι.
Λαβράκι σχάρας με λαχανικά ατμού και σάλτσα λαδολέμονου.
Πανακότα με παστέλι και γλυκό περγαμόντο.

Μenu 2

Φέτα σε παραδοσιακό φύλλο με μέλι και μαύρο σουσάμι.
Σαλάτα πράσινη με ανθότυρο κριθαρομπουκιές, τοματίνια και σάλτσα λαδολέμονο.
Χοιρινό φιλέτο στη σχάρα με φουρνιστή πιπεριά, χαλούμι και σάλτσα καπνιστής πάπρικας.
Brownies με παγωτό και σιρόπι σοκολάτας.

Συνοδευόμενοι οίνοι
KANENAS Maronia Vineyards

Λευκός, ροζέ και ερυθρός, ο KANENAS διακρίνεται για τα φρουτώδη αρώματα, τον γοητευτικό χαρακτήρα και τη βελούδινη γεύση του, ενώ έχει αποσπάσει 12 διακρίσεις σε διεθνείς οινικούς διαγωνισμούς το 2011 και 2010. Παράγεται στους αμπελώνες TSANTALI στη Μαρώνεια της Θράκης, αποτελώντας τη μετεξέλιξη του μαρωνίτικου οίνου, με τον οποίο -σύμφωνα με τον μύθο- ο Οδυσσέας μέθυσε τον Κύκλωπα, κερδίζοντας την ελευθερία και τη συνέχεια του ταξιδιού του προς την Ιθάκη. Το εύρημα του πολυμήχανου Οδυσσέα να αλλάξει το όνομά του αποτέλεσε και την πηγή έμπνευσης του ονόματος του οίνου. «Όταν τον ρώτησε ποιο είναι το όνομά του, εκείνος απάντησε Κανένας» (Οδύσσεια, Ραψωδία ι, στ. 104-566).

PIU VERDE: ΚΑΝΕΝΑS Ερυθρός και Λευκό
ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ: KANENAS Λευκός, Ερυθρός και Ροζέ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης