Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Daytona παρουσίασε το καινούριο της On-Off μοντέλο στην κατηγορία των 125 κ.εκ., το οποίο έρχεται να Το Explorer 125 μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου, εάν πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις.γίνει ο καταλληλότερος σύμμαχός σου στην καθημερινότητα. Η καινούργια αυτή μοτοσικλέτα έρχεται να προσφέρει στον αναβάτη έναν οικονομικό, άνετο και ασφαλή τρόπο μετακίνησης στον αστικό ιστό, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να χαρίσει ξεχωριστές στιγμές περιπέτειας στον αναβάτη όταν εκείνος θέλει να ξεφύγει από την πίεση της καθημερινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμφανισιακά το Daytona Explorer 125 ακολουθεί την κλασική δομή των dual purpose μοτοσικλετών με όρθια θέση οδήγησης, ψηλό φτερό εμπρός, φαρδιά και άνετη σέλα και ακτινωτούς τροχούς. Εκείνο που ξεχωρίζει στο νέο Explorer είναι το εμπρός φωτιστικό σώμα με ασύμμετρους προβολείς LED το οποίο συνοδεύεται από LED φλας που είναι ενσωματωμένα στις προστατευτικές χούφτες στο τιμόνι. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η σχάρα υψηλής αντοχής, ενώ προστατευτικά συναντάμε και στο κάτω μέρος του κινητήρα.

Λεπτή σιλουέτα με ικανοποιητικές διαστάσεις που θυμίζουν μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσικλέτα.

Ισχυρός και οικονομικός κινητήρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Daytona Explorer 125 είναι ένας μονοκύλινδρος, αερο-ελαιόψυκτος 125 κ.εκ., ο οποίος Το μοτέρ ενισχύεται με μεγάλο ψυγείο λαδιού.αποδίδει 12,2 ίππους και 9,5Nm ροπής. Το σύνολο συνεργάζεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και ακολουθεί τις προδιαγραφές ρύπων Euro5, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων. Εκτός από τη δυναμική απόδοσή του, ο κινητήρας είναι και εξαιρετικά οικονομικός, με την Daytona να αναφέρει κατανάλωση της τάξης των 2,8 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι με το ρεζερβουάρ των 15 λίτρων μπορείς να διανύσεις περισσότερα από 500 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα.

Αναλογικά όργανα και μεγάλη ζελατίνα για προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

Η τιμή του Explorer 125 είναι στα 2.595 ευρώ

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην οδηγική συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Οι αναρτήσεις αποτελούνται απόΤα όργανα είναι αναλογικά με στροφόμετρο, ταχύμετρο και ψηφιακή ένδειξη σχέσης ταχύτητας. ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός με διαδρομή 150 mm και ένα μονό αμορτισέρ πίσω τύπου monoshock με διαδρομή 38 mm για εύκολη πρόσβαση στις εκτός δρόμου διαδρομές. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ελαστικά διπλής χρήσης, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο εμπρός 267 mm και έναν δίσκο πίσω 220 mm με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 149 κιλά, ενώ το ύψος της σέλας είναι στα 850 mm.

Το Daytona Explorer 125 είναι διαθέσιμο σε χρωματισμό μαύρο ματ στην τιμή των 2.595€. Μπορείτε να βρείτε το νέο μοντέλο της Daytona στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Όλα τα στοιχεία του Daytona Explorer 125 ΕΔΩ.

Το εμπρός φωτιστικό σώμα θυμίζει τα GS μοντέλα της BMW.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το νέο crossover scooter της DYMOTO

Μεγαλώνει η γκάμα των adventure μοντέλων της SYM με το NH-T 300

Ολοκληρώθηκε το οδοιπορικό Daytona East

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης