Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με έναν έξυπνο και πολύ καλλιτεχνικό τρόπο η Yamaha μας παρουσίασε τους διάσημους από το χώρο Το hashtag της ταινίας είναι #OloiOdigounYamahaτης τηλεόρασης, του θεάτρου και τον αθλητισμό που οδηγούν μοτοσικλέτες της φίρμας. Πρόκειται για μια ταινία στην οποία εμφανίζονται πρόσωπα και μοτοσικλέτες, δίνοντας ο καθένας την προσωπική του πινελιά στο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία αρχίζει με τον παρουσιαστή Γιώργο Λέντζα να προσπαθεί να ανακαλύψει ποιοι είναι τελικά εκείνοι οι οποίοι οδηγούν μοτοσικλέτες της Yamaha. Ξεκινάει από τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη ο οποίος οδηγεί την Tenere 700 Rally και συνεχίζει με τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη ο οποίος οδηγεί ένα TMAX 560.

Το Tenere 700 Rally του ηθοποιού Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Άνθρωποι από διαφορετικό μετερίζι έχουν κοινό παρονομαστή τη Yamaha

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια συναντάει τον Κώστα Φραγκολιά ο οποίος οδηγεί το νέο XMAX 300 TechMax. Φτάνει μετά η Highlight της ταινίας είναι τα κόλπα του Νίκου Πλυτά στη θάλασσασειρά της αθλήτριας στίβου Ελισάβετ Πεσιρίδου η οποία έρχεται με ένα NMAX 125, ενώ ο ηθοποιός Νίκος Πουρσανίδης διαβάζει το βιβλίο του και οδηγεί ένα Tracer 700.

Ο Γιώργος Μαυρίδης δηλώνει παρόν με το Tricity 300. Το βίντεο κλείνει με τον αθλητή θαλάσσιου σκι Νίκου Πλυτά ο οποίος μας χαρίζει όμορφα κόλπα στη θάλασσα. Τελικά, ο Γιώργος Λέντζας πείθεται ότι όντως όλοι οδηγούν Yamaha και φεύγει με το Tracer 9 του. Ξεχωριστές επιλογές μοτοσικλετών και scooter εξυπηρετούν τον κάθε αναβάτη με διαφορετικό τρόπο, προσφέροντας όμως την ίδια αίσθηση ελευθερίας καθώς και μοναδικές, ανεπανάληπτες αισθήσεις κατά τις οδηγικές τους εμπειρίες.

Όλα τα στοιχεία της ταινίας μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Απολαύστε την ταινία της Yamaha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ειδικά σχεδιασμένο Yamaha Tenere 700 του Pol Tarres

Τι κοινό έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με το Yamaha NMAX 125;

Ποιοι διάσημοι Έλληνες οδηγούν Yamaha;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης