Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν μείνει πλέον πριν από τις πρώτες επίσημες δοκιμές MotoGP για το 2022. Ήδη Στις 7 Φεβρουαρίου η επίσημη παρουσίαση της ομάδας.στην πίστα της Sepang στη Μαλαισία βρίσκονται ομάδες και αναβάτες δοκιμών οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το απαραίτητο shakedown για να προετοιμάσουν τις μοτοσικλέτες πριν αναλάβουν δράση οι επίσημοι αναβάτες του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ducati μέσω του Michele Pirro, έχει ξεκινήσει την αξιολόγηση της νέας μοτοσικλέτας GP22 με την οποία θα προσεγγίσει τη νέα χρονιά. Η ιταλική ομάδα με την ευκαιρία των δοκιμών, παρουσίασε και τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσει στη νέα αγωνιστική της μοτοσικλέτας, όπως ακριβώς μας είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες.

Το σύστημα εξάτμισης είναι διαφορετικό στην GP22 με πιο μακρύ το κάτω τελικό.
 

 Μικρές αλλαγές στον χρωματισμό της GP22

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα MotoGP της Ducati είχε προγραμματίσει να κάνει την επίσημη παρουσίασή της πριν από μία Οι εμφανείς αλλαγές είναι στο σύστημα εξάτμισης και στην εργονομία του αναβάτη για το 2022.εβδομάδα. Ωστόσο, η πανδημία “χτύπησε” την ομάδα καθώς ο ένας από τους δύο αναβάτες Jack Miller κόλλησε Covid-19 με αποτέλεσμα να αναβληθεί η παρουσίαση. Η Ducati αποφάσισε να μεταφέρει την επίσημη παρουσίαση στις 7 Φεβρουαρίου, ωστόσο μέχρι τότε θα μεσολαβούσαν οι δοκιμές της Μαλαισίας. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισε να δείξει στο κοινό τα χρώματα της νέας μοτοσικλέτας η οποία έτσι και αλλιώς θα κάνει το ντεμπούτο της στη Μαλαισία.

Τα πρώτα δείγματα της μοτοσικλέτας πάντως δείχνουν πολύ καλά καθώς ο Michele Pirro ήταν ανάμεσα στους ταχύτερους τις δύο πρώτες ημέρες στη Sepang με την GP22 να δουλεύει πολύ καλά από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα. Υπομονή μερικές ημέρες για να δούμε ξανά τις MotoGP μοτοσικλέτες σε δράση.

Το βίντεο με τις πρώτες εικόνες της GP22.

 

Μια από τις νέες λεπτομέρειες είναι στο ρεζερβουάρ το οποίο έχει περισσότερες αιχμηρές γωνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο πρόγραμμα customizing από την Ducati

Αναβλήθηκε η παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας MotoGP της Ducati

Παρουσιάστηκαν οι ομάδες της KTM στο MotoGP 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης