Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικά, χρηστικά και οικονομικά scooter καθημερινής Το TL508 TCS είναι διαθέσιμο σε τρεις χρωματισμούς, μπλε, γκρι και μαύρο.μετακίνησης, ωστόσο από την γκάμα της δεν θα μπορούσε να λείπει και μια ναυαρχίδα. Το κορυφαίο μοντέλο της εταιρείας είναι φυσικά το MAXSYM TL508 το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μπει δυνατά στη μάχη της κατηγορίας των GT σπορ scooter με όπλα τον ισχυρό κινητήρα, την ιδιαίτερη προσοχή στην οδηγική συμπεριφορά και φυσικά την πολύ ανταγωνιστική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η SYM αναβάθμισε τη ναυαρχίδα της στα σημεία, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην ασφάλεια του αναβάτη. Για αυτόν το λόγο τοποθέτησε σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης ( Traction Control) το οποίο προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε συνθήκες ολισθηρού οδοστρώματος. Πιο συγκεκριμένα το σύστημα επεμβαίνει στον πίσω τροχό όταν οι αισθητήρες αντιληφθούν ότι η πρόσφυση της ασφάλτου είναι χαμηλή (βροχή, λάσπη, κλπ) και προσαρμόζει τη δύναμη του κινητήρα μέχρι να αποκατασταθεί η πρόσφυση. Το σύστημα TCS σε συνδυασμό με τα πανίσχυρα φρένα και το δικάναλο ABS προσφέρουν ότι ακριβώς χρειάζεται ο αναβάτης για να απολαύσει μια ασφαλή και διασκεδαστική βόλτα με το πανίσχυρο scooter του.

Επιθετική εμφάνιση με LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Ισχυρός κινητήρας με απόδοση 46 ίππους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του TL508 είναι ο γνωστός δικύλινδρος σε σειρά των 508 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 46 ίππουςΗ οθόνη TFT των 4,5 ιντσών διαθέτει 3 διαφορετικές επιλογές γραφικών. και 50Nm ροπής προσφέροντας πολύ δυνατές επιδόσεις στο scooter. Η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων CVT, ενώ την τροφοδοσία έχει αναλάβει ψεκασμός της Keihin. Εκτός από τις πολύ δυναμικές επιδόσεις, η SYM έχει προσέξει και την οδηγική συμπεριφορά του TL508 το οποίο συνδυάζει αρμονικά τη σπορ οδήγηση με την άνεση. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό και η SYM έχει πετύχει άψογη κατανομή βάρους τοποθετώντας τον κινητήρα στο κέντρο. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 41mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω το οποίο εδράζεται σε αλουμινένιο ψαλίδι, ενώ τα φρένα αποτελούνται από 2 δίσκους 275mm εμπρός με 4πίστονες δαγκάνες και έναν δίσκο 275mm πίσω.

Ψηφιακά όργανα με πλούσιες πληροφορίες.

Τιμή-πρόκληση στα 8.495€

Στον εξοπλισμό το TL508 TCS διαθέτει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, ρυθμιζόμενη ζελατίνα σε δύο θέσεις, φωτιζόμενος αποθηκευτικός χώρος 37 λίτρων κάτω από τη σέλα, θύρα φόρτισης USB, ρυθμιζόμενες μανέτες στα φρένα και ελαστικά Maxxis Supermaxx S3. Το βάρος του scooter είναι στα 227 κιλά, ενώ οι τροχοί είναι 15 ιντσών εμπρός και πίσω.

Το νέο SYM MAXSYM TL508 TCS μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM στην τιμή των 8.495€.

Το βίντεο του SYM TL508 TCS.

 

Η πολύ άνετη θέση οδήγησης προσφέρει ξεκούραστα χιλιόμετρα στο ταξίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Ελλάδα γυρίστηκε το βίντεο προώθησης του νέου SYM FNX 125

New kid in the block από την SYM με το FNX 125

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Πέτρος Πενταγιώτης “Ο καλλιεργημένος”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης