Η μόδα τα τελευταία χρόνια θέλει τα burger να μεγαλώνουν σε μέγεθος και να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο σε γεύση και εμφάνιση το αμερικανικό πρότυπο, το οποίο αντικειμενικά είναι και το σωστό.
Σε αυτά τα νέα δεδομένα προσαρμόστηκε και το μεγαλύτερο ελληνικό brand, με το νέο concept τo Goody’ s Burger House, και ως λάτρεις του ψαγμένου burger θέλαμε καιρό τώρα να δοκιμάσουμε την πιο rock n roll πλευρά τους.
Ειδικά με το που ακούσαμε ότι παρουσιάστηκε η νέα σειρά, στην οποία χρησιμοποιείται κιμάς από 100% angus, οι διαδικασίες επισπεύσθηκαν.
Το ραντεβού κλείστηκε για την καλύτερη δυνατή ώρα στην οποία θα μπορούσαμε να απολαύσουμε ένα σωστό burger και αυτή δεν ήταν άλλη έπειτα από μια δύσκολη μέρα filming με τον καλύτερο αναβάτη motocross, τον Παναγιώτη Κουζή.
Δες τη συνέχεια του άρθρου, το βίντεο και τις φωτογραφίες, στο Coremag.gr!