Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Cars and Coffee ονομάζουν οι Αμερικάνοι τις οργανωμένες συγκεντρώσεις που πραγματοποιούν ιδιοκτήτες γρήγορων αυτοκινήτων. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που κατά την αποχώρηση τους από το μέρος της συγκέντρωσης, άπειροι οδηγοί προσπαθούν να προσφέρουν θέαμα στο πλήθος που έχει συγκεντρωθεί για να θαυμάσει τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Πολλές φορές αυτή η επίδειξη δεν έχει αίσιο τέλος και το αυτοκίνητο γίνεται viral λόγω της ανικανότητας του οδηγού και όχι της ιπποδύναμης του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό βίντεο, το «θύμα» είναι μία λευκή εντυπωσιακή Ferrari F8 Tributo μετά από συγκέντρωση Cars and Coffee στο Τέξας.

Κατά την αποχώρηση από τη συγκέντρωση και μπροστά στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί, ο οδηγός του λευκού supercar πάτησε τέρμα το γκάζι (πιθανότατα να είχε απενεργοποιήσει και κάποιο σύστημα ασφαλείας), έχασε εντελώς τον έλεγχο και καρφώθηκε με φόρα πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Κομμάτια από τη σύγκρουση εκτοξεύτηκαν παντού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης της Ferrari είχε παραλάβει το αυτοκίνητο καινούργιο, λίγες ημέρες πριν, πάντως έχει στην κατοχή του και δύο Lamborghini. Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με βεβαιότητα, οι ζημιές στο αυτοκίνητο φαίνονται αρκετά εκτεταμένες ώστε να υποδηλώνουν ότι το μοντέλο έχει καταστραφεί ολοσχερώς. 

 

Ένα ακόμα supercar θυσιάστηκε σε μία προσπάθεια να προσφέρει θέαμα, όχι όμως από τα κατάλληλα εκπαιδευμένα χέρια. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε. 

Εδώ μπορείτε να δείτε το μεγαλύτερο βίντεο που δείχνει και τα υπόλοιπα εντυπωσιακά οχήματα κατά την συγκέντρωση αλλά και αποχώρηση τους.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης