Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη
O Ανδρέας Ζαπατίνας είναι ένας από τους γνωστούς σχεδιαστές αυτοκινήτων στο παγκόσμιο στερέωμα. Έχει διατελέσει αρχισχεδιαστής της Subaru, της Alfa Romeo και διευθυντής σχεδίασης των εταιριών BMW και Fiat. Χαρακτηριστικά μοντέλα που έχε αφήσει το στίγμα τουείναι το Fiat Barchetta, η Alfa Romeo 145, το Fiat Bravo, το Subaru B9, η BMW Χ6, κ.ά. τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο πολύ σημαντικός αυτός Έλληνας βρέθηκε για λίγες ημέρες στην χώρα μας για να παρακολουθήσει τον 4ο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι. Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή, ο οποίος μετά από 6 χρόνια βρέθηκε και πάλι σε αγωνιστικό μπάκετ, παρακολούθησε το ράλι Στερεάς Ελλάδας και χειροκρότησε τους αθλητές.
Το zougla.gr ήταν στην Ιτέας και δε έχασε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί του. Ο ίδιος μας αποκάλυψε πως εργάζεται πάνω σε καινούργια project που αφορούν κινέζικες εταιρείες και σύντομα θα έχει περισσότερα νέα που θα μπορούν να δουν το φως της δημοσιότητας.
Μαζί με τον Κώστα Στεφανή με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια…
Ο Ανδρέας Ζαπατίνας υπογράφει ένα από τα αυτοκίνητα που ο ίδιος έχει σχεδιάσει…
Συλλεκτικό έγινε το συγκεκριμένο Fiat Barchetta…
O κορυφαίος σχεδιαστής βρέθηκε στην Ιτέα για να παρακολουθήσει το ράλι Στερεάς Ελλάδας!
Αναμνηστική φωτογραφία με τον Ανδρέα Ζαπατίνα…
Δεν παρέλειψε να χειροκροτήσει θερμά τον Κώστα Στεφανή όταν ανέβηκε στη ράμπα της εκκίνησης…