Κλεάνθης Γρίβας

19 Δεκεμβρίου 2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στις κλινικές δοκιμές του «εμβολίου» της Pfizer σημειώθηκαν 1.227 θάνατοι, περίπου 160 νέες σοβαρές και 1.600 άλλες παρενέργειες

μόνο από 1-12-2020 έως 28-2-2021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο δικηγόρος Aaron Siri προκαλεί ρήγμα στην αδιαφάνεια της συνωμοσίας της Pfizer με τη διεφθαρμένη FDA και φωτίζει τον εφιαλτικό κόσμο των παρενεργειών του ‘εμβολίου’ της Pfizer και της συνενοχής της με την συμμορίας που διευθύνει τον ρυθμιστικό οργανισμό FDA ο οποίος αδειοδοτεί τα φάρμακα στις ΗΠΑ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε οπωσδήποτε την εκπληκτική αποκάλυψη των εγκλημάτων της Big Pharma από τον δικηγόρο Aaron Siri:

«Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΚΗΣ ΠΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Dr. STANLEY PLOTKIN ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ AARON SIRI ΣΤΙΣ 11/1/2018» (μέντορα της εμβολιο-βιομηχανιας επί μισό και πλέον αιώνα) [Ζούγκλα, 6-2-2020]

https://www.zougla.gr/apopseis/article/idikitonemvolion

 

 

Ο φασισμός που έρχεται, δεν θα ονομάζεται πια φασισμός. Θα ονομάζεται «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος». Και σύμβολό του δεν θα είναι η σβάστικα ή το σφυροδρέπανο. Θα είναι μια σύριγγα με δηλητήρια που τρυπάει το κορμάκι ενός αθώου νεογέννητου παιδιού που το εισάγει βιαίως στο αποσυνθετικό σύμπαν της αρρώστιας. Δυστυχώς, «η Ιστορία είναι κακός δάσκαλος: πρώτα επιβάλλει την τιμωρία και έπειτα αφήνει τον μαθητή να ανακαλύψει το γιατί».

Arthur Koestler

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

 

Ο οργανισμός «Public Health and Medical Professionals for Transparency PHMPT [Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια – στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ο κατάλογος των μελών του] κατέθεσε σχετικό αίτημα με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOIA), και η FDA αναγκάστηκε με δικαστική απόφαση να παραδώσει τα όλα τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών του ‘εμβολίου’ της Pfizer για την Covid, στα οποία στηρίχθηκε για να της χορηγήσει αρχικά «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις 12 Δεκεμβρίου 2020 και, εν συνεχεία «κανονικής» άδειας στις 23 Αυγούστου 2021.

 

Ο Aaron Siri, ένας από τους ικανότερους δικηγόρος των ΗΠΑ σ’ αυτό το πεδίο, ενεργώντας για λογαριασμό του PHMPT κατέθεσε το σχετικό αίτημα στην FDA με βάση το νόμο FOIA, πράγμα που προκάλεσε ένα ρήγμα στο καθεστώς της απόλυτης αδιαφάνειας που καλύπτει τις εγκληματικές ενέργειες όλων των κυβερνητικών ρυθμιστικών υπηρεσιών επί δεκαετίες, τουλάχιστον για ένα μέρος των παράνομων και εν κρυπτώ δραστηριοτήτων τους.

 

Το ρήγμα αφορούσε γενικά την εγκληματική συνεργασία των καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών και της «Διεύθυνσης Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA)  που αδειοδοτεί τα προϊόντα τους, και ειδικά τις δραστηριότητές της FDA κατά τους τελευταίους 20 μήνες, και επισημοποιήθηκε όταν η δικαστική αρχή διέταξε την FDA να παραδώσει στον οργανισμό «Public Health and Medical Professionals for Transparency» (PHMPT) τα «άκρως εμπιστευτικά» έγγραφα της Pfizer, με βάση τα οποία χορήγησε άδεια χρήσης στο καταστρεπτικό εμβόλιό της.

 

Οι πρώτες λίγες εκατοντάδες σελίδες που αναγκάστηκε να παραδώσει η διεφθαρμένη FDA από ένα σύνολο 451.000 εγγράφων είναι ήδη αρκετές ώστε να δώσουν μία αμυδρή εικόνα του εφιάλτη του «εμβολίου», από το οποίο –με βάση τα έγγραφα της ίδιας της εταιρείας– θα πρέπει να προκύψει μια «επιδημία παρενεργειών» και ιδιαίτερα αυτοάνοσων ασθενειών σε όλο τον κόσμο.

 

Παρά το γεγονός ότι η FDA παρέδωσε μόλις 12.000 από τις συνολικά 451.000 σελίδες, ήδη αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτουν βλάβες και θανάτους που είχαν αποκρυβεί εντέχνως στο παρελθόν. Μπορείτε να διαβάσετε ή να κατεβάσετε αυτά τα έγγραφα της Pfizer στην ιστοσελίδα: https://phmpt.org/

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 

• Στις 27 Αυγούστου 2021, η νομική εταιρεία  του Aaron Siri (Siri & Glimstad LLP), και ένα νομικό γραφείο από το Τέξας κατέθεσαν –με βάση το νόμο περί ελευθερίας πληροφοριών (FOIA)– αίτημα του οργανισμού «Public Health and Medical Professionals for Transparency» (PHMPT) για πρόσβαση σε όλο τον φάκελο της Pfizer στον οποίο είχε βασιστεί η FDA για να χορηγήσει αρχικά «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στο εμβόλιο Pfizer-BioNTech για την Covid-19 (στις 12 Δεκεμβρίου 2020) και, εν συνεχεία, «κανονική» άδεια (στις 23 Αυγούστου 2021).

 

Όπως ορίζει ο νόμος FOIA του 1967, κάθε υπηρεσία στην οποία κατατίθεται ένα αίτημα FOIA απαιτείται να «καθορίσει εντός 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αιτήματος εάν θα συμμορφωθεί μ’ αυτό ή όχι». 

 

• Η απροθυμία της FDA να ικανοποιήσει το αίτημα, υποχρέωσε την PHMPT να καταφύγει στη δικαιοσύνη και ο ομοσπονδιακός δικαστής που χειρίστηκε την υπόθεση, εξέδωσε απόφαση που υποχρέωνε την FDA να δημοσιοποιήσει όλα τα έγγραφα του φακέλου της Pfizer, που χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να παρασχεθεί από την FDA στην PFIZER άδεια χρήσης του εμβολίου της mRNA.

 

• Η κυβερνητική υπηρεσία FDA είχε το θράσος να ζητήσει να επιβληθεί εμπάργκο στην αποκάλυψη των φακέλων της Pfizer αρχικά μέχρι το 2076 (!!!) και, εν συνεχεία μέχρι το… 2096. (!!!)

 

• Αντιδρώντας στην δικαστική απόφαση, η FDA ζήτησε αρχικά να της χορηγηθεί το δικαίωμα της σταδιακής παράδοσης των εγγράφων μέχρι το έτος… 2075 (ισχυριζόμενη ότι αδυνατούσε να επεξεργαστεί τον φάκελο του εμβολίου της Pfizer που περιείχε όπως αποκάλυψε 320.000 σελίδες). Και, εν συνεχεία, ζήτησε να επεκταθεί αυτός ο χρόνος μέχρι το έτος… 2096 (!!!) διότι ο εν λόγω φάκελος περιείχε συνολικά 451.000 σελίδες και όχι 320.000 σελίδες όπως είχε δηλώσει ψευδώς αρχικά.

 

• Η FDA, επικαλούμενη πλήθος ανόητων δικαιολογιών (μεταξύ των οποίων και «η έλλειψη προσωπικού που θα χρειαστεί να απασχοληθεί μ’ αυτό το θέμα»), πρόβαλε την εξωφρενική απαίτηση να δημοσιοποιεί μόνο 500 σελίδες το μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι για την ολοκλήρωση της δημοσιοποίησης του φακέλου της Pfizer θα χρειαστούν… 900 μήνες ή 75 χρόνια από σήμερα, δηλαδή μέχρι το… 2096. (!!!)  

 

• Ας σημειωθεί ότι η FDA χρειάστηκε μόνο 108 ημέρες για να μελετήσει (υποτίθεται) τις 451.000 σελίδες της τεκμηρίωσης της Pfizer προτού χορηγήσει στο εμβόλιό της BNT162B2 «κανονική» άδεια χρήσης στις 23 Αυγούστου 2021 [σε συνέχεια της «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» -EUA- που της είχε ήδη χορηγήσει στις 11 Δεκεμβρίου 2020)

 

Αλλά, ζήτησε να επιβληθεί εμπάργκο στην αποκάλυψη των φακέλων της Pfizer αρχικά μέχρι το 2076 και εν συνεχεία μέχρι το…2096. (!!!)

 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Trial Site News, ο Aaron Siri, διευθύνων σύμβουλος της νομικής εταιρείας Siri & Glimstad LLP, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε αστικές διαφορές, (και σε υποθέσεις που αφορούν πρόκληση βλαβών από φάρμακα και εμβόλια) δήλωσε:

 

«Κατά κανόνα, όταν μια εταιρεία υποβάλλει αίτημα FOIA, ο οργανισμός είναι υποχρεωμένος να παραδώσει τα σχετικά έγγραφα. Αλλά σε σχέση με το αίτημα της εταιρείας μας, η FDA επιδιώκει να το κάνει με έναν απίστευτα αργό ρυθμό, που δεν είναι ανάλογος με τις ανάγκες του αιτήματος. Ο αγώνας δεν αφορά το αν θα τα παραδώσει – γιατί θα τα παραδώσει. Ο αγώνας αφορά το πόσος χρόνος θα χρειαστεί μέχρι να το κάνει».

 

Στην ερώτηση «εάν θα υποβληθούν αιτήματα FOIA για την απόκτηση της τεκμηρίωσης των ‘εμβολίων’ της Moderna και της Janssen (θυγατρική της Johnson and Johnson), στην οποία στηρίχθηκε η FDA για τους χορηγήσει «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA), ο Aaron Siri απάντησε:

 

«Δεν μπορούμε να υποβάλουμε αίτημα FOIA μέχρι να αδειοδοτηθεί ένα εμβόλιο. Η άδεια για “χρήση έκτακτης ανάγκης” δεν είναι η ίδια με την κανονική άδεια ή έγκριση. Το εμβόλιο της Pfizer είναι το μόνο εμβόλιο που έχει πάρει ‘κανονική’ άδεια ως «ασφαλές και αποτελεσματικό» σύμφωνα με την FDA στις 23 Αυγούστου 2021».

 

Λεπτομέρειες για την υπόθεση και τα σχετικά δικαστικά έγγραφα μπορείτε να βρείτε στο blog του Aaron Siri, Injecting Freedom.

 

ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ PFIZER ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ MIA ΚΟΛΑΣΗ

 

Οι πρώτες μερικές εκατοντάδες σελίδες των εγγράφων της Pfizer που παρέδωσε προσφάτως η FDA, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του  οργανισμού «Public Health and Medical Professionals for Transparency» (PHMPT) [ https://phmpt.org/ ]

Στην Έκθεση της Pfizer προς την FDA, ένα έγγραφο 38 σελίδων, που συντάχθηκε από την ίδια την Pfizer, από τις 1/12/2020 έως τις 28/2/2021, με τίτλο «Σωρευτική Ανάλυση των Αναφορών των Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά την Εξουσιοδότηση του PF-07302048 (BNT162B2) που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021», [Cumulative Analysis of PostAuthorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 February 2021], αποκαλύπτεται ένα μικρό μέρος της αλήθειας για τις εφιαλτικές καταστρεπτικές παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer, που χορηγήθηκε σε δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με κύρια ευθύνη της FDA, ενός από τους πλέον διεφθαρμένους ομοσπονδιακούς ρυθμιστικούς οργανισμούς των ΗΠΑ.

 

Όπως γράφει η Pfizer, η εν λόγω Έκθεσή της αποτελεί μια τροποποιημένη ανάλυση που παρέχεται στην FDA ως απάντηση στο έγγραφο της FDA προς την Pfizer που αναφέρονταν στην υποβολή «ενός ελλιπούς πακέτου δεδομένων ασφαλείας» του εμβολίου της. (FDA προς την PFIZER, 9 Μαρτίου):

 

«Ενδιαφερόμαστε περισσότερο για μια σωρευτική ανάλυση δεδομένων ασφάλειας [του ‘εμβολίου’] μετά την έγκριση, για να υποστηρίξουμε τη μελλοντική σας υποβολή BLA. Θα υποβάλετε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των σωρευτικών δεδομένων ασφαλείας του [‘εμβολίου’] σας μετά την έγκριση, συμπεριλαμβανομένης της εμπειρίας μετά την έγκριση στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, στην επικείμενη υποβολή BLA [Biologics License Application]. Θα συμπεριλάβετε μια αθροιστική ανάλυση των Σημαντικών Προσδιορισμένων Κινδύνων, των Σημαντικών Πιθανών Κινδύνων και των Σημαντικών Ελλειπουσών Πληροφοριών που προσδιορίζονται στο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης, καθώς και των ανεπιθύμητων συμβάντων ειδικού ενδιαφέροντος και των σφαλμάτων χορήγησης εμβολίου (είτε σχετίζονται είτε όχι με ανεπιθύμητη ενέργεια). Θα συμπεριλάβετε επίσης δεδομένα διανομής και ανάλυση των πιο κοινών ανεπιθύμητων ενεργειών. Επιπλέον, θα συνυποβάλετε το ενημερωμένο Σχέδιο Φαρμακοεπαγρύπνησης μαζί με την υποβολή της BLA».

 

Όπως γράφει η Pfizer, οι αναφορές των παρενεργειών προέρχονται από 63 χώρες, μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία.

 

Σημείωση: Tο προαναφερόμενο έγγραφο της Pfizer με τίτλο «Σωρευτική Ανάλυση των Αναφορών των Ανεπιθύμητων Συμβάντων μετά την Εξουσιοδότηση του PF-07302048 (BNT162B2) που ελήφθησαν έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021», [Cumulative Analysis of PostAuthorization Adverse Event Reports of PF-07302048 (BNT162B2) received through 28 February 2021], στη διεύθυνση:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

 

Στην ιστοσελίδα του οργανισμού «Public Health and Medical Professionals for Transparency – PHMPT [Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια]  – https://phmpt.org/αναρτώνται στον φάκελο Pfizers Documents όλα τα απόρρητα έγγραφα για το «εμβόλιο» της Pfizer που παραδίδει «σταδιακά» η FDA και στον φάκελο Court Documentsόλα τα έγγραφα της δικαστικής διαδικασίας.

 

ΠΛΗΘΟΣ «ΑΓΝΩΣΤΩΝ» ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

 

Στη σύντομη τρίμηνη περίοδο των κλινικών δοκιμών κατά την οποία αναφέρονται τα δεδομένα από την Pfizer, καταγράφηκαν 42.086 «περιπτώσεις» με 158.893 παρενέργειες. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, μπορεί κανείς να υποθέσεις ότι κάθε άνθρωπος («περίπτωση»,!!) θα είχε εμφανίσει κατά μέσο όρο περίπου 4 παρενέργειες («συμβάντα»). Βεβαίως, η FDA προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα της Pfizer και όχι του κοινού, μεταφέροντας τον συνολικό αριθμό δόσεων στο (β) (4), παρεμποδίζοντας έτσι τη δυνατότητα υπολογισμού των ποσοστών επίπτωσης και της ουσιαστικής ανάλυσης των δεδομένων. Επίσης, ένα άλλο πολύ ανησυχητικό γεγονός υποκρύπτεται στους σημαντικούς περιορισμούς που αναφέρει η Pfizer με τη διατύπωση ότι «το μέγεθος των υπο-αναφορών είναι άγνωστο».

 

Σε σχέση μ’ αυτό, είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε την αποκαλυπτική μελέτη των Lazarus Ross και Michael Klompas, που έγινε για λογαριασμό του Οργανισμού Harvard Pilgrim Health Care, Inc., σύμφωνα με την οποία:

 

«Οι παρενέργειες των φαρμάκων και των εμβολίων είναι συχνές, αλλά δεν αναφέρονται. Παρόλο που το 25% των περιπατητικών ασθενών [που παίρνουν φάρμακα] εμφανίζουν κάποια παρενέργεια, αλλά στην ‘Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων΄’ (FDA) αναφέρονται λιγότερες από το 0,3% όλων των παρενεργειών και 1-13% των σοβαρών παρενεργειών. Ομοίως, οι παρενέργειες των εμβολίων αναφέρονται σε ποσοστό μικρότερο από το 1%».

 

Τίτλος: «Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System  (ESP:VAERS)» – Συμπεριλαμβανόμενο διάστημα: 12/01/2007 έως 09/30/2010 – Lazarus, Ross, MBBS, MPH, MMed, GDCompSci, Michael Klompas, MD, MPH – Εκτελέστηκε από τον Οργανισμό Harvard Pilgrim Health Care, Inc. [The Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ), U.S. Department of Health and Human Services]

https://digital.ahrq.gov/sites/default/files/docs/publication/r18hs017045-lazarus-final-report-2011.pdf

 

Με βάση τα παραπάνω, είναι εύλογο το συμπέρασμα ότι οι 42.086 «περιπτώσεις» με τις 158.893 παρενέργειες αντιπροσωπεύουν έναν εκπληκτικά υπο-αναφερόμενο αριθμό.

 

ΠΑΡΑΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

 

Άλλα σημαντικά «άγνωστα» στοιχεία που περιέχονται στην ανάλυση της Pfizer είναι οι 1.228 θάνατοι, οι 2.990 παρενέργειες («περιπτώσεις») όπου είναι άγνωστο το φύλο, οι 6.876 «περιπτώσεις» όπου είναι άγνωστη η ηλικία, και οι 9.440 «περιπτώσεις» όπου είναι άγνωστα τα αποτελέσματα. (!!!)

 

Μια άλλη ανωμαλία που αφορά στις εκβάσεις των «περιπτώσεων», στις οποίες η Pfizer επέλεξε να συμπεριλάβει όσους αναρρώνουν από ανεπιθύμητες ενέργειες στην ίδια κατηγορία με αυτούς που έχουν ήδη αναρρώσει, υπό την κοινή ετικέτα «Ανάρρωση/Ανάκτηση». Μια κίνηση που είναι από μόνη της αμφισβητήσιμη.

 

Στην ανάλυση της Pfizer σημειώνεται το γεγονός ότι ήταν τόσο μεγάλος αριθμός παρενεργειών, που έχουν ταξινομηθεί ως «σοβαρές περιπτώσεις» σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα (2/12/2020 έως 28/2/2021), ώστε η Pfizer χρειάστηκε να προσλάβει περισσότερους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και να επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην τεχνολογία για την αντιμετώπιση του όγκου των αναφορών, ενώ παράλληλα τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα υποβολής εκθέσεων. Όπως καταγράφεται στο έγγραφο:

 

«Λόγω του μεγάλου αριθμού αυθόρμητων αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που ελήφθησαν για το προϊόν, ο Κάτοχος Αδείας Κυκλοφορίας έχει δώσει προτεραιότητα στη διεκπεραίωση των σοβαρών περιπτώσεων, για την τήρηση γρήγορων ρυθμιστικών χρονοδιαγραμμάτων αναφοράς και για να διασφαλίσει ότι αυτές οι αναφορές θα είναι διαθέσιμες για την εξέταση και την αξιολόγηση των δεδομένων…. Η Pfizer έχει επίσης προχωρήσει σε πολλαπλές ενέργειες για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της μεγάλης αύξησης των αναφορών των παρενεργειών. Αυτές περιλαμβάνουν σημαντικές τεχνολογικές βελτιώσεις και λύσεις των διεργασιών και της ροής των εργασιών, καθώς και την αύξηση του αριθμού των συναδέλφων για την εισαγωγή των δεδομένων και την επεξεργασία τους. Μέχρι σήμερα, η Pfizer έχει προσλάβει επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης (FTE).».

 

Στο έγγραφο της Pfizer προς την FDA, εμφανίζεται μια σοβαρή ομολογία: καταγράφεται ότι 1.228 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 3 μήνες μετά τη λήψη του εμβολίου, αλλά πουθενά δεν αναφέρει το φύλο των θανόντων που συμμετείχαν στη μελέτη. 

 

Αυτά τα δεδομένα, τα οποία έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην ασφάλεια, ήταν γνωστά στην Pfizer μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021. Ωστόσο, στις 12 Απριλίου 2021, ο Dr Mace Rothenberg, πρώην επικεφαλής ιατρικός διευθυντής της Pfizer, μιλώντας στη Washington Journal σχετικά με την ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer είχε το θράσος να δηλώσει ότι: «Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι δεν υπήρξαν θάνατοι που να έχουν συμβεί άμεσα ως αποτέλεσμα του εμβολίου και μόνο».

 

Όσοι υπερασπίζονται την ασφάλεια του ‘εμβολίου’ της Pfizer χρησιμοποιούν το έωλο «επιχείρημα» ότι «η συσχέτιση δεν συνεπάγεται αιτιώδη συνάφεια», και ότι «δύο γεγονότα που χαρακτηρίζονται από χρονικό συγχρονισμό, δεν καθορίζουν μια σχέση αιτίου-αποτελέσματος» (!).

 

Στη σελίδα 10 της ανάλυσης της Pfizer αναφέρεται ένας σημαντικός διαπιστωμένος κίνδυνος αναφυλαξίας με 9 αναφερόμενους θανάτους. Από τους 9 θανόντες, οι 4 κατέληξαν την ημέρα που εμβολιάστηκαν (βλ. παρακάτω). Φυσικά, η Pfizer τόνισε ότι «τα άτομα αυτά είχαν υποκείμενες παθήσεις». Αλλά, 4 θάνατοι ανθρώπων την ίδια ημέρα που έκαναν το εμβόλιο, υποδηλώνει πιθανή αιτιότητα θανάτου από εμβολιασμό.

 

• Στον Πίνακα 7 των σελίδων 16-17, αναφέρονται 1.403 περιπτώσεις Καρδιαγγειακών AESIs (Ανεπιθύμητο Συμβάν Ειδικού Ενδιαφέροντος) που ταξινομήθηκαν ως εξής: Αρρυθμία. Καρδιακή ανακοπή, Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια, Καρδιογενές σοκ, Στεφανιαία νόσο, Έμφραγμα μυοκαρδίου, Σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, Καρδιομυοπάθεια από στρες, Ταχυκαρδία.

 

Αυτά τα συμβάντα εκδηλώθηκαν σε διάστημα μικρότερο από 24 ώρες έως 21 ημέρες, μετά τον εμβολιασμό. Αυτό σημαίνει ότι τα σχετικά συμβάντα εμφανίστηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες έως 21 ημέρες από τη λήψη του εμβολίου, με διάμεσο διάστημα μικρότερο από 24 ώρες. Τα  136 απ’ αυτά τα συμβάντα ήταν θανατηφόρα. Το 50% αυτών των σχετικών συμβάντων (συμπεριλαμβανομένων των θανάτων) συνέβη σε λιγότερο από 24 ώρες από τη λήψη του εμβολίου. Αυτό υποδεικνύει και πάλι την αιτιότητα του θανάτου του εμβολίου.

 

Ωστόσο, η Pfizer καταλήγει στην εκπληκτική διαβεβαίωση ότι: «Αυτή η σωρευτική ανασκόπηση των περιπτώσεων δεν εγείρει κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας. Η επιτήρηση θα συνεχιστεί».

 

• Στην κατηγορία «Ανοσομεσολαβούμενα/Αυτοάνοσα AESIs», αναφέρθηκαν 1.050 παρενέργειες που αφορούσαν σχεδόν τρεις φορές περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες. Απ’ αυτές οι 12 είχαν θανατηφόρα έκβαση. Ο διάμεσος λανθάνων χρόνος εμφάνισης των παρενεργειών ήταν μικρότερος από 24 ώρες, γεγονός που υποδηλώνει και πάλι την αιτιότητα θανάτου από το εμβόλιο.

 

Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ»

 

Στο παρακάτω γράφημα (που περιέχεται στο έγγραφο που παρέδωσε η Pfizer στην FDA), ένα σημαντικό μέρος των παρενεργειών αναφέρονται ως «σοβαρές» σε σύγκριση με τις «μη-σοβαρές» και ο μεγαλύτερος αριθμός των σοβαρών περιπτώσεων καταχωρείται στην κατηγορία των «γενικών διαταραχών».

 

Σοβαρή περίπτωση είναι αυτή που είναι ιατρικά σημαντική και καταλήγει είτε σε νοσηλεία είτε σε καταστάσεις απειλητικές για τη ζωή ή σε θάνατο. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στις καρδιακές, ανοσολογικές, αγγειακές και τις λοιμώξεις κυριαρχούν οι σοβαρές διαταραχές, ενώ όλες οι ανοσοποιητικές περιπτώσεις, ταξινομούνται ως σοβαρές.

 

 

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

 

Σε γενικές γραμμές, σε κάθε κατηγορία AESI (Ανεπιθύμητες Ενέργειες Ειδικού Ενδιαφέροντος), οι γυναίκες επηρεάστηκαν γενικά 3 φορές περισσότερο από τους άνδρες. Ενώ στην περίπτωση της αναφυλαξίας (μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση),  οι γυναίκες επηρεάστηκαν 8 φορές περισσότερο από τους άνδρες.

 

Από τις 1.002 περιπτώσεις αναφυλαξίας που αναφέρθηκαν ότι πληρούσαν το επίπεδο Συνεργασίας Brighton Επίπεδα 1-4 (το επίπεδο 1 είναι το υψηλότερο επίπεδο διαγνωστικής βεβαιότητας της αναφυλαξίας) οι 876 αφορούσαν γυναίκες και οι 106 άνδρες. 

 

Σε ό,τι αφορά τις καρδιαγγειακές παρενέργειες, οι γυναίκες επηρεάστηκαν επίσης σημαντικά περισσότερο από τους άνδρες. Αναφέρθηκαν 1.076 καρδιαγγειακές παρενέργειες σε γυναίκες και 291 άνδρες. Τα στατιστικά σημαντικά δεδομένα αποκαλύπτουν την πραγματική πιθανότητα κινδύνου για την ασφάλεια του εμβολίου ανάλογα με το φύλο.

 

Όμως, στην ανάλυσή της, η Pfizer δεν σχολιάζει καθόλου αυτά τα δεδομένα, αλλά αντί γι’ αυτό επαναβεβαιώνει με θράσος ότι: «η σωρευτική ανασκόπηση της υπόθεσης δεν εγείρει κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας».

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ… ΛΕΙΠΟΥΝ

 

Εγκυμοσύνη και γαλουχία. Τα δεδομένα που σχετίζονται με τη χρήση του εμβολίου «στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία» αποκλείστηκαν στην αρχική ανάλυση που υποβλήθηκε από την Pfizer στην FDA. Αλλά, στην τροποποιημένη έκδοση της Έκθεσης, αναφέρονται 413 παρενέργειες από τις οποίες οι 84 ταξινομούνται ως σοβαρές.

 

Στις παρενέργειες που αφορούν την εγκυμοσύνη, στις 270 εγκυμονούσες που συμμετείχαν, αναφέρθηκαν 23 ως αυτόματη αποβολή, 5 ως «έκβαση σε εκκρεμότητα», 2 ως πρόωρη γέννηση με νεογνικό θάνατο, 2 ως αυτόματη αποβολή με ενδομήτριο θάνατο, 1 ως αυτόματη αποβολή με νεογνικό θάνατο.

 

Η Pfizer υποστηρίζει ότι: «από την ανασκόπηση της χορήγησης του εμβολίου κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό, δεν προέκυψαν ενδείξεις ασφαλείας», παρόλο που αυτή η «αξιολόγησή» της (!) διαψεύδεται από τον έγγραφό της.

 

Παιδιά 12 ετών. Για τα παιδιά ηλικίας 12 ετών αρχικά απουσίαζαν στοιχεία, αλλά στην ανάλυση της Pfizer, αναφέρθηκαν 34 παρενέργειες από τις οποίες οι 24 χαρακτηρίζονται ως σοβαρές. 

 

Και μόνο το γεγονός ότι η Pfizer χορήγησε το εμβόλιο σε μικρά παιδιά δημιουργεί έντονη ανησυχία,  γιατί εκείνη την εποχή, στην εταιρεία δεν είχε δοθεί «άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης» για χρήση στον παιδικό πληθυσμό. Επιπλέον, το εύρος ηλικιών προκάλεσε συναγερμό δεδομένου ότι αφορούσε παιδιά «από 2 μηνών έως 9 ετών». (!!!) Στην έκθεση της Pfizer δεν υπάρχουν δεδομένα για το σε πόσα παιδιά συνολικά χορηγήθηκε το εμβόλιο και, επομένως, δεν υπάρχει τρόπος να υπολογιστούν τα ποσοστά της επίπτωσης για να γίνει μια ουσιαστική ανάλυση.

 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ (PFIZER & FDA)

 

(α) ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η PFIZER

 

• Διαταραχές του αίματος και του λεμφικού συστήματος: Λεμφαδενοπάθεια

• Καρδιαγγειακά συμβάντα: οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αρρυθμία, Καρδιακή ανακοπή, Οξεία καρδιακή ανεπάρκεια, Καρδιογενές σοκ, Στεφανιαία νόσος, Έμφραγμα μυοκαρδίου, Σύνδρομο Ορθοστατικής ταχυκαρδίας, Καρδιομυοπάθεια από στρες, Ταχυκαρδία

• Γαστρεντερικές διαταραχές

• Γενικές διαταραχές και καταστάσεις στο σημείο χορήγησης: Μολύνσεις

• Διαταραχές του μυοσκελετικού συστήματος και του συνδετικού ιστού: Αρθραλγία, Αρθρίτιδα, Βακτηριακή αρθρίτιδα, Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, Πολυαρθρίτιδα, Πολυνευροπάθεια, Σύνδρομο μετα-ιογενούς κόπωσης, Ρευματοειδής αρθρίτιδα

• Διαταραχές του νευρικού συστήματος

• Διαταραχές του αναπνευστικού, του θώρακα και του μεσοθωρακίου: Λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. Αναπνευστικές ανεπάρκειες, Ιογενείς λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος. σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας, Ενδοτραχειακή διασωλήνωση, Υποξία, Πνευμονική αιμορραγία, Αναπνευστική διαταραχή, Σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο.

• Διαταραχές του δέρματος και του υποδόριου ιστού: Αναφυλαξία

Βελτίωση της νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED) συμπεριλαμβανομένης της αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD).

• Παράλυση προσώπου

• Ανοσομεσολαβούμενες/Αυτοάνοσες διαταραχές

• Νευρολογικές διαταραχές (συμπεριλαμβανομένης της απομυελίνωσης): Σπασμοί. Αταξία; Καταπληξία. Εγκεφαλοπάθεια. Ινομυαλγία. Αύξηση ενδοκρανιακής πίεσης. Μηνιγγίτιδα. Μηνιγγίτιδα άσηπτη. Ναρκοληψία.

• Εγκυμοσύνη και τοκετός: Λοίμωξη αμνιακής κοιλότητας. Καισαρική τομή. Συγγενής ανωμαλία. Νεογνικός θάνατος. Εκλαμψία. Σύνδρομο εμβρυϊκής δυσφορίας. Μωρό με χαμηλό βάρος κατά τη γέννηση. Έκθεση της μητέρας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Praevia Placenta. Προεκλαμψία. Πρόωρος τοκετός. Ρήξη μήτρας. Vasa praevia

• Νεφρός: Οξεία νεφρική βλάβη, νεφρική ανεπάρκεια

• Θρομβοεμβολικά επεισόδια: Εμβολή και θρόμβωση. Εγκεφαλικό επεισόδιο AESI, Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη; Εμβολισμός; Εμβολή φλεβική; Πνευμονική εμβολή

 

(B) ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η FDA

 

• σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις

• μη-σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις (όπως εξάνθημα, κνησμός, κνίδωση ή πρήξιμο του προσώπου)

• μυοκαρδίτιδα (φλεγμονή του καρδιακού μυός)

• περικαρδίτιδα (φλεγμονή του βλεννογόνου έξω από την καρδιά)

• πόνος στο σημείο της ένεσης

• κούραση

• πονοκέφαλος

• μυϊκός πόνος

• ρίγη

• πόνος στις αρθρώσεις

• πυρετός

• οίδημα στο σημείο της ένεσης

• ερυθρότητα στο σημείο της ένεσης

• ναυτία

• αίσθημα αδιαθεσίας

• πρησμένοι λεμφαδένες (λεμφαδενοπάθεια)

• μειωμένη όρεξη

• διάρροια

• έμετος

• πόνος στο χέρι

• λιποθυμία σε συνδυασμό με την ένεση του εμβολίου

 

Από μια απλή σύγκριση την παρενεργειών που αναφέρονται στο έγγραφο της Pfizer (που δημιουργήθηκε για την FDA στις 30 Απριλίου 2021) με αυτές που αναφέρθηκαν στη λίστα της FDA (που αναθεωρήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021) [και περιλαμβάνονται στη σελίδα της FDA που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της στο έγγραφο με τίτλο «Ενημερωτικό δελτίο Pfizer-BioNTech για παραλήπτες και φροντιστές»), διαπιστώνεται ότι οι πολλές πιο  σοβαρές και απειλητικές παρενέργειες έχουν εξαφανιστεί ως δια μαγείας από τον διεφθαρμένο ρυθμιστικό οργανισμό FDA, που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο της ασφάλειας των φαρμάκων και την προστασία του κοινού.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Mια διεξοδική ανασκόπηση αυτής της έκθεσης, υποδηλώνει ότι η FDA και η Pfizer αποκρύπτουν την πλήρη έκταση των ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΩΝ παρενεργειών του εμβολίου PfizerBioNTech από το κοινό. Αυτό σημαίνει ότι η ρυθμιστική υπηρεσία FDA (με τα «Gold Standard») και η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer συνωμότησαν (με το σημαντικό περιεχόμενο του όρου) για να καλυφθούν οι καταστρεπτικές παρενέργειες ενός «εμβολίου» ώστε να καταστεί δυνατή η αδειοδότησή του και η καταναγκαστική έγχυσή του σε δισεκατομμύρια άνδρες, γυναίκες και παιδιά, με τρομακτικές και διαρκείς συνέπειες που ανακύπτουν καθημερινά.

 

Αποτελεί τραγωδία το γεγονός ότι μερικούς μήνες μετά την αδειοδότηση του «εμβολίου» της Pfizer, η FDA αναγκάστηκε να παραδώσει αυτό το απόρρητο σημαντικό έγγραφο ασφάλειας που συντάχθηκε από την Pfizer που αναφέρεται στις παρενέργειες του εμβολίου της, ύστερα από προσφυγές με βάση νομοθεσία FOIA. Οι αναφορές των παρενεργειών διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φαρμακοεπαγρύπνηση, γιατί σ’ αυτές οφείλεται η πρόληψη ή η ανακοπή πολλών μαζικών τραγωδιών από φαρμακευτικά προϊόντα.

 

Εάν η FDA κερδίσει τη συνεχιζόμενη διαμάχη για την καθυστέρηση της δημοσιοποίησης πληροφοριών,  το κοινό θα πρέπει να περιμένει άλλα 75 χρόνια (μέχρι το… 2095) για να έχει πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα και να μάθει την αλήθεια. 

 

Αλλά, μέχρι τότε, όχι μόνο δεν θα είναι ζωντανός κανένας από τους επιστήμονες που τα έχουν ζητήσει με βάση το νόμο FOIA, αλλά και (το σημαντικότερο) θα έχει συντελεστεί η μη-αντιστρεπτή καταστροφή της ανθρωπότητας.

 

Ελέω της εξουσιομανίας, της μεγαλομανίας και της απληστίας που χαρακτηρίζουν τις εγκληματικές συμμορίες που διοικούν τόσο τους ρυθμιστικούς οργανισμούς (που υποτίθεται ότι έχουν καθήκον να προστατεύουν την δημόσια υγεία), όσο και τις συνιστώσες της Big Pharma και το πλήθος των υπηρετών της στο χώρο των τεχνο-επιστημόνων και του τύπου, που δουλεύουν για λογαριασμό τους.

Εκτός εάν πνιγούν στο αίμα των θυμάτων τους.

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

 

1) ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ PFIZER

PFIZER TO FDA – April 30, 2020

5.3.6 Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports

APPENDIX 1. LIST OF ADVERSE EVENTS OF SPECIAL INTEREST

CONFIDENTIAL Pages 1-9  – FDA-CBER-2021-5683-13 Pages 30-30 BNT162b2

 

1p36 deletion syndrome;

2-Hydroxyglutaric aciduria;

5’nucleotidase increased;

[A]

Acoustic neuritis; Acquired C1 inhibitor deficiency; Acquired epidermolysis bullosa; Acquired epileptic aphasia; Acute cutaneous lupus erythematosus; Acute disseminated encephalomyelitis; Acute encephalitis with refractory, repetitive partial seizures; Acute febrile neutrophilic dermatosis; Acute flaccid myelitis; Acute haemorrhagic leukoencephalitis; Acute haemorrhagic oedema of infancy; Acute kidney injury; Acute macular outer retinopathy; Acute motor axonal neuropathy; Acute motor-sensory axonal neuropathy; Acute myocardial infarction; Acute respiratory distress syndrome; Acute respiratory failure; Addison’s disease; Administration site thrombosis; Administration site vasculitis; Adrenal thrombosis; Adverse event following immunisation; Ageusia; Agranulocytosis; Air embolism; Alanine aminotransferase abnormal; Alanine aminotransferase increased; Alcoholic seizure; Allergic bronchopulmonary mycosis; Allergic oedema; Alloimmune hepatitis; Alopecia areata; Alpers disease; Alveolar proteinosis; Ammonia abnormal; Ammonia increased; Amniotic cavity infection; Amygdalohippocampectomy; Amyloid arthropathy; Amyloidosis; Amyloidosis senile; Anaphylactic reaction; Anaphylactic shock; Anaphylactic transfusion reaction; Anaphylactoid reaction; Anaphylactoid shock; Anaphylactoid syndrome of pregnancy; Angioedema; Angiopathic neuropathy; Ankylosing spondylitis; Anosmia; Antiacetylcholine receptor antibody positive; Anti-actin antibody positive; Anti-aquaporin-4 antibody positive; Anti-basal ganglia antibody positive; Anti-cyclic citrullinated peptide antibody positive; Anti-epithelial antibody positive; Anti-erythrocyte antibody positive; Anti-exosome complex antibody positive; Anti-GAD antibody negative; Anti-GAD antibody positive; Anti-ganglioside antibody positive; Antigliadin antibody positive; Anti-glomerular basement membrane antibody positive; Anti-glomerular basement membrane disease; Anti-glycyl-tRNA synthetase antibody positive; Anti-HLA antibody test positive; Anti-IA2 antibody positive; Anti-insulin antibody increased; Anti-insulin antibody positive; Anti-insulin receptor antibody increased; Anti-insulin receptor antibody positive; Anti-interferon antibody negative; Anti-interferon antibody positive; Anti-islet cell antibody positive; Antimitochondrial antibody positive; Anti-muscle specific kinase antibody positive; Anti-myelin-associated glycoprotein antibodies positive; Anti-myelin-associated glycoprotein associated polyneuropathy; Antimyocardial antibody positive; Anti-neuronal antibody positive; Antineutrophil cytoplasmic antibody increased; Antineutrophil cytoplasmic antibody positive; Anti-neutrophil cytoplasmic antibody positive vasculitis; Anti-NMDA antibody positive; Antinuclear antibody increased; Antinuclear antibody positive; Antiphospholipid antibodies positive; Antiphospholipid syndrome; Anti-platelet antibody positive; Anti-prothrombin antibody positive; Antiribosomal P antibody positive; Anti-RNA polymerase III antibody positive; Anti-saccharomyces cerevisiae antibody test positive; Anti-sperm antibody positive; Anti-SRP antibody positive; Antisynthetase syndrome; Anti-thyroid antibody positive; Anti-transglutaminase antibody increased; Anti-VGCC antibody positive; Anti-VGKC antibody positive; Anti-vimentin antibody positive; Antiviral prophylaxis; Antiviral treatment; Anti-zinc transporter 8 antibody positive; Aortic embolus; Aortic thrombosis; Aortitis; Aplasia pure red cell; Aplastic anaemia; Application site thrombosis; Application site vasculitis; Arrhythmia; Arterial bypass occlusion; Arterial bypass thrombosis; Arterial thrombosis; Arteriovenous fistula thrombosis; Arteriovenous graft site stenosis; Arteriovenous graft thrombosis; Arteritis; Arteritis coronary; Arthralgia; Arthritis; Arthritis enteropathic; Ascites; Aseptic cavernous sinus thrombosis; Aspartate aminotransferase abnormal; Aspartate aminotransferase increased; Aspartate-glutamate-transporter deficiency; AST to platelet ratio index increased; AST/ALT ratio abnormal; Asthma; Asymptomatic COVID-19; Ataxia; Atheroembolism; Atonic seizures; Atrial thrombosis; Atrophic thyroiditis; Atypical benign partial epilepsy; Atypical pneumonia; Aura; Autoantibody positive; Autoimmune anaemia; Autoimmune aplastic anaemia; Autoimmune arthritis; Autoimmune blistering disease; Autoimmune cholangitis; Autoimmune colitis; Autoimmune demyelinating disease; Autoimmune dermatitis; Autoimmune disorder; Autoimmune encephalopathy; Autoimmune endocrine disorder; Autoimmune enteropathy; Autoimmune eye disorder; Autoimmune haemolytic anaemia; Autoimmune heparin-induced thrombocytopenia; Autoimmune hepatitis; Autoimmune hyperlipidaemia; Autoimmune hypothyroidism; Autoimmune inner ear disease; Autoimmune lung disease; Autoimmune lymphoproliferative syndrome; Autoimmune myocarditis; Autoimmune myositis; Autoimmune nephritis; Autoimmune neuropathy; Autoimmune neutropenia; Autoimmune pancreatitis; Autoimmune pancytopenia; Autoimmune pericarditis; Autoimmune retinopathy; Autoimmune thyroid disorder; Autoimmune thyroiditis; Autoimmune uveitis; Autoinflammation with infantile enterocolitis; Autoinflammatory disease; Automatism epileptic; Autonomic nervous system imbalance; Autonomic seizure; Axial spondyloarthritis; Axillary vein thrombosis; Axonal and demyelinating polyneuropathy; Axonal neuropathy;

[B]

Bacterascites; Baltic myoclonic epilepsy; Band sensation; Basedow’s disease; Basilar artery thrombosis; Basophilopenia; B-cell aplasia; Behcet’s syndrome; Benign ethnic neutropenia; Benign familial neonatal convulsions; Benign familial pemphigus; Benign rolandic epilepsy; Beta-2 glycoprotein antibody positive; Bickerstaffs encephalitis; Bile output abnormal; Bile output decreased; Biliary ascites; Bilirubin conjugated abnormal; Bilirubin conjugated increased; Bilirubin urine present; Biopsy liver abnormal; Biotinidase deficiency; Birdshot chorioretinopathy; Blood alkaline phosphatase abnormal; Blood alkaline phosphatase increased; Blood bilirubin abnormal; Blood bilirubin increased; Blood bilirubin unconjugated increased; Blood cholinesterase abnormal; Blood cholinesterase decreased; Blood pressure decreased; Blood pressure diastolic decreased; Blood pressure systolic decreased; Blue toe syndrome; Brachiocephalic vein thrombosis; Brain stem embolism; Brain stem thrombosis; Bromosulphthalein test abnormal; Bronchial oedema; Bronchitis; Bronchitis mycoplasmal; Bronchitis viral; Bronchopulmonary aspergillosis allergic; Bronchospasm; Budd-Chiari syndrome; Bulbar palsy; Butterfly rash; C1q nephropathy;

[C]

Caesarean section; Calcium embolism; Capillaritis; Caplan’s syndrome; Cardiac amyloidosis; Cardiac arrest; Cardiac failure; Cardiac failure acute; Cardiac sarcoidosis; Cardiac ventricular thrombosis; Cardiogenic shock; Cardiolipin antibody positive; Cardiopulmonary failure; Cardio-respiratory arrest; Cardio-respiratory distress; Cardiovascular insufficiency; Carotid arterial embolus; Carotid artery thrombosis; Cataplexy; Catheter site thrombosis; Catheter site vasculitis; Cavernous sinus thrombosis; CDKL5 deficiency disorder; CEC syndrome; Cement embolism; Central nervous system lupus; Central nervous system vasculitis; Cerebellar artery thrombosis; Cerebellar embolism; Cerebral amyloid angiopathy; Cerebral arteritis; Cerebral artery embolism; Cerebral artery thrombosis; Cerebral gas embolism; Cerebral microembolism; Cerebral septic infarct; Cerebral thrombosis; Cerebral venous sinus thrombosis; Cerebral venous thrombosis; Cerebrospinal thrombotic tamponade; Cerebrovascular accident; Change in seizure presentation; Chest discomfort; Child-Pugh-Turcotte score abnormal; Child-Pugh-Turcotte score increased; Chillblains; Choking; Choking sensation; Cholangitis sclerosing; Chronic autoimmune glomerulonephritis; Chronic cutaneous lupus erythematosus; Chronic fatigue syndrome; Chronic gastritis; Chronic inflammatory demyelinating polyradiculoneuropathy; Chronic lymphocytic inflammation with pontine perivascular enhancement responsive to steroids; Chronic recurrent multifocal osteomyelitis; Chronic respiratory failure; Chronic spontaneous urticaria; Circulatory collapse; Circumoral oedema; Circumoral swelling; Clinically isolated syndrome; Clonic convulsion; Coeliac disease; Cogan’s syndrome; Cold agglutinins positive; Cold type haemolytic anaemia; Colitis; Colitis erosive; Colitis herpes; Colitis microscopic; Colitis ulcerative; Collagen disorder; Collagen-vascular disease; Complement factor abnormal; Complement factor C1 decreased; Complement factor C2 decreased; Complement factor C3 decreased; Complement factor C4 decreased; Complement factor decreased; Computerised tomogram liver abnormal; Concentric sclerosis; Congenital anomaly; Congenital bilateral perisylvian syndrome; Congenital herpes simplex infection; Congenital myasthenic syndrome; Congenital varicella infection; Congestive hepatopathy; Convulsion in childhood; Convulsions local; Convulsive threshold lowered; Coombs positive haemolytic anaemia; Coronary artery disease; Coronary artery embolism; Coronary artery thrombosis; Coronary bypass thrombosis; Coronavirus infection; Coronavirus test; Coronavirus test negative; Coronavirus test positive; Corpus callosotomy; Cough; Cough variant asthma; COVID-19; COVID-19 immunisation; COVID-19 pneumonia; COVID-19 prophylaxis; COVID-19 treatment; Cranial nerve disorder; Cranial nerve palsies multiple; Cranial nerve paralysis; CREST syndrome; Crohn’s disease; Cryofibrinogenaemia; Cryoglobulinaemia; CSF oligoclonal band present; CSWS syndrome; Cutaneous amyloidosis; Cutaneous lupus erythematosus; Cutaneous sarcoidosis; Cutaneous vasculitis; Cyanosis; Cyclic neutropenia; Cystitis interstitial; Cytokine release syndrome; Cytokine storm;

[D]

De novo purine synthesis inhibitors associated acute inflammatory syndrome; Death neonatal; Deep vein thrombosis; Deep vein thrombosis postoperative; Deficiency of bile secretion; Deja vu; Demyelinating polyneuropathy; Demyelination; Dermatitis; Dermatitis bullous; Dermatitis herpetiformis; Dermatomyositis; Device embolisation; Device related thrombosis; Diabetes mellitus; Diabetic ketoacidosis; Diabetic mastopathy; Dialysis amyloidosis; Dialysis membrane reaction; Diastolic hypotension; Diffuse vasculitis; Digital pitting scar; Disseminated intravascular coagulation; Disseminated intravascular coagulation in newborn; Disseminated neonatal herpes simplex; Disseminated varicella; Disseminated varicella zoster vaccine virus infection; Disseminated varicella zoster virus infection; DNA antibody positive; Double cortex syndrome; Double stranded DNA antibody positive; Dreamy state; Dressler’s syndrome; Drop attacks; Drug withdrawal convulsions; Dyspnoea;

[E]

Early infantile epileptic encephalopathy with burst-suppression; Eclampsia; Eczema herpeticum; Embolia cutis medicamentosa; Embolic cerebellar infarction; Embolic cerebral infarction; Embolic pneumonia; Embolic stroke; Embolism; Embolism arterial; Embolism venous; Encephalitis; Encephalitis allergic; Encephalitis autoimmune; Encephalitis brain stem; Encephalitis haemorrhagic; Encephalitis periaxialis diffusa; Encephalitis post immunisation; Encephalomyelitis; Encephalopathy; Endocrine disorder; Endocrine ophthalmopathy; Endotracheal intubation; Enteritis; Enteritis leukopenic; Enterobacter pneumonia; Enterocolitis; Enteropathic spondylitis; Eosinopenia; Eosinophilic fasciitis; Eosinophilic granulomatosis with polyangiitis; Eosinophilic oesophagitis; Epidermolysis; Epilepsy; Epilepsy surgery; Epilepsy with myoclonic-atonic seizures; Epileptic aura; Epileptic psychosis; Erythema; Erythema induratum; Erythema multiforme; Erythema nodosum; Evans syndrome; Exanthema subitum; Expanded disability status scale score decreased; Expanded disability status scale score increased; Exposure to communicable disease; Exposure to SARS-CoV-2; Eye oedema; Eye pruritus; Eye swelling; Eyelid oedema;

[F]

Face oedema; Facial paralysis; Facial paresis; Faciobrachial dystonic seizure; Fat embolism; Febrile convulsion; Febrile infection-related epilepsy syndrome; Febrile neutropenia; Felty’s syndrome; Femoral artery embolism; Fibrillary glomerulonephritis; Fibromyalgia; Flushing; Foaming at mouth; Focal cortical resection; Focal dyscognitive seizures; Foetal distress syndrome; Foetal placental thrombosis; Foetor hepaticus; Foreign body embolism; Frontal lobe epilepsy; Fulminant type 1 diabetes mellitus;

[G]

Galactose elimination capacity test abnormal; Galactose elimination capacity test decreased; Gamma-glutamyltransferase abnormal; Gamma-glutamyltransferase increased; Gastritis herpes; Gastrointestinal amyloidosis; Gelastic seizure; Generalised onset non-motor seizure; Generalised tonic-clonic seizure; Genital herpes; Genital herpes simplex; Genital herpes zoster; Giant cell arteritis; Glomerulonephritis; Glomerulonephritis membranoproliferative; Glomerulonephritis membranous; Glomerulonephritis rapidly progressive; Glossopharyngeal nerve paralysis; Glucose transporter type 1 deficiency syndrome; Glutamate dehydrogenase increased; Glycocholic acid increased; GM2 gangliosidosis; Goodpasture’s syndrome; Graft thrombosis; Granulocytopenia; Granulocytopenia neonatal; Granulomatosis with polyangiitis; Granulomatous dermatitis; Grey matter heterotopia; Guanase increased; Guillain-Barre syndrome;

[H]

Haemolytic anaemia; Haemophagocytic lymphohistiocytosis; Haemorrhage; Haemorrhagic ascites; Haemorrhagic disorder; Haemorrhagic pneumonia; Haemorrhagic varicella syndrome; Haemorrhagic vasculitis; Hantavirus pulmonary infection; Hashimoto’s encephalopathy; Hashitoxicosis; Hemimegalencephaly; Henoch-Schonlein purpura;  Henoch-Schonlein purpura nephritis; Hepaplastin abnormal; Hepaplastin decreased; Heparin-induced thrombocytopenia; Hepatic amyloidosis; Hepatic artery embolism; Hepatic artery flow decreased; Hepatic artery thrombosis; Hepatic enzyme abnormal; Hepatic enzyme decreased; Hepatic enzyme increased; Hepatic fibrosis marker abnormal; Hepatic fibrosis marker increased; Hepatic function abnormal; Hepatic hydrothorax; Hepatic hypertrophy; Hepatic hypoperfusion; Hepatic lymphocytic infiltration; Hepatic mass; Hepatic pain; Hepatic sequestration; Hepatic vascular resistance increased; Hepatic vascular thrombosis; Hepatic vein embolism; Hepatic vein thrombosis; Hepatic venous pressure gradient abnormal; Hepatic venous pressure gradient increased; Hepatitis; Hepatobiliary scan abnormal; Hepatomegaly; Hepatosplenomegaly; Hereditary angioedema with C1 esterase inhibitor deficiency; Herpes dermatitis; Herpes gestationis; Herpes oesophagitis; Herpes ophthalmic; Herpes pharyngitis; Herpes sepsis; Herpes simplex; Herpes simplex cervicitis; Herpes simplex colitis; Herpes simplex encephalitis; Herpes simplex gastritis; Herpes simplex hepatitis; Herpes simple*x meningitis; Herpes simplex meningoencephalitis; Herpes simplex meningomyelitis; Herpes simplex necrotising retinopathy; Herpes simplex oesophagitis; Herpes simplex otitis externa; Herpes simplex pharyngitis; Herpes simplex pneumonia; Herpes simplex reactivation; Herpes simplex sepsis; Herpes simplex viraemia; Herpes simplex virus conjunctivitis neonatal; Herpes simplex visceral; Herpes virus infection; Herpes zoster; Herpes zoster cutaneous disseminated; Herpes zoster infection neurological; Herpes zoster meningitis; Herpes zoster meningoencephalitis; Herpes zoster meningomyelitis; Herpes zoster meningoradiculitis; Herpes zoster necrotising retinopathy; Herpes zoster oticus; Herpes zoster pharyngitis; Herpes zoster reactivation; Herpetic radiculopathy; Histone antibody positive; Hoigne’s syndrome; Human herpesvirus 6 encephalitis; Human herpesvirus 6 infection; Human herpesvirus 6 infection reactivation; Human herpesvirus 7 infection; Human herpesvirus 8 infection; Hyperammonaemia; Hyperbilirubinaemia; Hypercholia; Hypergammaglobulinaemia benign monoclonal; Hyperglycaemic seizure; Hypersensitivity; Hypersensitivity vasculitis; Hyperthyroidism; Hypertransaminasaemia; Hyperventilation; Hypoalbuminaemia; H ypocalcaemic seizure; Hypogammaglobulinaemia; Hypoglossal nerve paralysis; Hypoglossal nerve paresis; Hypoglycaemic seizure; Hyponatraemic seizure; Hypotension; Hypotensive crisis; Hypothenar hammer syndrome; Hypothyroidism; Hypoxia;

[I]

Idiopathic CD4 lymphocytopenia; Idiopathic generalised epilepsy; Idiopathic interstitial pneumonia; Idiopathic neutropenia; Idiopathic pulmonary fibrosis; IgA nephropathy; IgM nephropathy; IIIrd nerve paralysis; IIIrd nerve paresis; Iliac artery embolism; Immune thrombocytopenia; Immune-mediated adverse reaction; Immune-mediated cholangitis; Immune-mediated cholestasis; Immune-mediated cytopenia; Immune-mediated encephalitis; Immune-mediated encephalopathy; Immune-mediated endocrinopathy; Immune-mediated enterocolitis; Immune-mediated gastritis; Immune-mediated hepatic disorder; Immune-mediated hepatitis; Immune-mediated hyperthyroidism; Immune-mediated hypothyroidism; Immune-mediated myocarditis; Immune-mediated myositis; Immune-mediated nephritis; Immune-mediated neuropathy; Immune-mediated pancreatitis; Immune-mediated pneumonitis; Immune-mediated renal disorder; Immune-mediated thyroiditis; Immune-mediated uveitis; Immunoglobulin G4 related disease; Immunoglobulins abnormal; Implant site thrombosis; Inclusion body myositis; Infantile genetic agranulocytosis; Infantile spasms; Infected vasculitis; Infective thrombosis; Inflammation; Inflammatory bowel disease; Infusion site thrombosis; Infusion site vasculitis; Injection site thrombosis; Injection site urticaria; Injection site vasculitis; Instillation site thrombosis; Insulin autoimmune syndrome; Interstitial granulomatous dermatitis; Interstitial lung disease; Intracardiac mass; Intracardiac thrombus; Intracranial pressure increased; Intrapericardial thrombosis; Intrinsic factor antibody abnormal; Intrinsic factor antibody positive; IPEX syndrome; Irregular breathing; IRVAN syndrome; IVth nerve paralysis; IVth nerve paresis;

[J]

JC polyomavirus test positive; JC virus CSF test positive; Jeavons syndrome; Jugular vein embolism; Jugular vein thrombosis; Juvenile idiopathic arthritis; Juvenile myoclonic epilepsy; Juvenile polymyositis; Juvenile psoriatic arthritis; Juvenile spondyloarthritis;

[K]

Kaposi sarcoma inflammatory cytokine syndrome; Kawasaki’s disease; Kayser-Fleischer ring; Keratoderma blenorrhagica; Ketosis-prone diabetes mellitus; Kounis syndrome;

[L]

Lafora’s myoclonic epilepsy; Lambl’s excrescences; Laryngeal dyspnoea; Laryngeal oedema; Laryngeal rheumatoid arthritis; Laryngospasm; Laryngotracheal oedema; Latent autoimmune diabetes in adults; LE cells present; Lemierre syndrome; Lennox-Gastaut syndrome; Leucine aminopeptidase increased; Leukoencephalomyelitis; Leukoencephalopathy; Leukopenia; Leukopenia neonatal; Lewis-Sumner syndrome; Lhermitte’s sign; Lichen planopilaris; Lichen planus; Lichen sclerosus; Limbic encephalitis; Linear IgA disease; Lip oedema; Lip swelling; Liver function test abnormal; Liver function test decreased; Liver function test increased; Liver induration; Liver injury; Liver iron concentration abnormal; Liver iron concentration increased; Liver opacity; Liver palpable; Liver sarcoidosis; Liver scan abnormal; Liver tenderness; Low birth weight baby; Lower respiratory tract herpes infection; Lower respiratory tract infection; Lower respiratory tract infection viral; Lung abscess; Lupoid hepatic cirrhosis; Lupus cystitis; Lupus encephalitis; Lupus endocarditis; Lupus enteritis; Lupus hepatitis; Lupus myocarditis; Lupus myositis; Lupus nephritis; Lupus pancreatitis; Lupus pleurisy; Lupus pneumonitis; Lupus vasculitis; Lupus-like syndrome; Lymphocytic hypophysitis; Lymphocytopenia neonatal; Lymphopenia;

[M]

MAGIC syndrome; Magnetic resonance imaging liver abnormal; Magnetic resonance proton density fat fraction measurement; Mahler sign; Manufacturing laboratory analytical testing issue; Manufacturing materials issue; Manufacturing production issue; Marburg’s variant multiple sclerosis; Marchiafava-Bignami disease; Marine Lenhart syndrome; Mastocytic enterocolitis; Maternal exposure during pregnancy; Medical device site thrombosis; Medical device site vasculitis; MELAS syndrome; Meningitis; Meningitis aseptic; Meningitis herpes; Meningoencephalitis herpes simplex neonatal; Meningoencephalitis herpetic; Meningomyelitis herpes; MERS-CoV test; MERS-CoV test negative; MERS-CoV test positive; Mesangioproliferative glomerulonephritis; Mesenteric artery embolism; Mesenteric artery thrombosis; Mesenteric vein thrombosis; Metapneumovirus infection; Metastatic cutaneous Crohn’s disease; Metastatic pulmonary embolism; Microangiopathy; Microembolism; Microscopic polyangiitis; Middle East respiratory syndrome; Migraine-triggered seizure; Miliary pneumonia; Miller Fisher syndrome; Mitochondrial aspartate aminotransferase increased; Mixed connective tissue disease; Model for end stage liver disease score abnormal; Model for end stage liver disease score increased; Molar ratio of total branched-chain amino acid to tyrosine; Molybdenum cofactor deficiency; Monocytopenia; Mononeuritis; Mononeuropathy multiplex; Morphoea; Morvan syndrome; Mouth swelling; Moyamoya disease; Multifocal motor neuropathy; Multiple organ dysfunction syndrome; Multiple sclerosis; Multiple sclerosis relapse; Multiple sclerosis relapse prophylaxis; Multiple subpial transection; Multisystem inflammatory syndrome in children; Muscular sarcoidosis; Myasthenia gravis; Myasthenia gravis crisis; Myasthenia gravis neonatal; Myasthenic syndrome; Myelitis; Myelitis transverse; Myocardial infarction; Myocarditis; Myocarditis post infection; Myoclonic epilepsy; Myoclonic epilepsy and ragged-red fibres; Myokymia; Myositis;

[N]

Narcolepsy; Nasal herpes; Nasal obstruction; Necrotising herpetic retinopathy; Neonatal Crohn’s disease; Neonatal epileptic seizure; Neonatal lupus erythematosus; Neonatal mucocutaneous herpes simplex; Neonatal pneumonia; Neonatal seizure; Nephritis; Nephrogenic systemic fibrosis; Neuralgic amyotrophy; Neuritis; Neuritis cranial; Neuromyelitis optica pseudo relapse; Neuromyelitis optica spectrum disorder; Neuromyotonia; Neuronal neuropathy; Neuropathy peripheral; Neuropathy, ataxia, retinitis pigmentosa syndrome; Neuropsychiatric lupus; Neurosarcoidosis; Neutropenia; Neutropenia neonatal; Neutropenic colitis; Neutropenic infection; Neutropenic sepsis; Nodular rash; Nodular vasculitis; Noninfectious myelitis; Noninfective encephalitis; Noninfective encephalomyelitis; Noninfective oophoritis;

[O]

Obstetrical pulmonary embolism; Occupational exposure to communicable disease; Occupational exposure to SARS-CoV-2; Ocular hyperaemia; Ocular myasthenia; Ocular pemphigoid; Ocular sarcoidosis; Ocular vasculitis; Oculofacial paralysis; Oedema; Oedema blister; Oedema due to hepatic disease; Oedema mouth; Oesophageal achalasia; Ophthalmic artery thrombosis; Ophthalmic herpes simplex; Ophthalmic herpes zoster; Ophthalmic vein thrombosis; Optic neuritis; Optic neuropathy; Optic perineuritis; Oral herpes; Oral lichen planus; Oropharyngeal oedema; Oropharyngeal spasm; Oropharyngeal swelling; Osmotic demyelination syndrome; Ovarian vein thrombosis; Overlap syndrome;

[P]

Paediatric autoimmune neuropsychiatric disorders associated with streptococcal infection; Paget-Schroetter syndrome; Palindromic rheumatism; Palisaded neutrophilic granulomatous dermatitis; Palmoplantar keratoderma; Palpable purpura; Pancreatitis; Panencephalitis; Papillophlebitis; Paracancerous pneumonia; Paradoxical embolism; Parainfluenzae viral laryngotracheobronchitis; Paraneoplastic dermatomyositis; Paraneoplastic pemphigus; Paraneoplastic thrombosis; Paresis cranial nerve; Parietal cell antibody positive; Paroxysmal nocturnal haemoglobinuria; Partial seizures; Partial seizures with secondary generalisation; Patient isolation; Pelvic venous thrombosis; Pemphigoid; Pemphigus; Penile vein thrombosis; Pericarditis; Pericarditis lupus; Perihepatic discomfort; Periorbital oedema; Periorbital swelling; Peripheral artery thrombosis; Peripheral embolism; Peripheral ischaemia; Peripheral vein thrombus extension; Periportal oedema; Peritoneal fluid protein abnormal; Peritoneal fluid protein decreased; Peritoneal fluid protein increased; Peritonitis lupus; Pernicious anaemia; Petit mal epilepsy; Pharyngeal oedema; Pharyngeal swelling; Pityriasis lichenoides et varioliformis acuta; Placenta praevia; Pleuroparenchymal fibroelastosis; Pneumobilia; Pneumonia; Pneumonia adenoviral; Pneumonia cytomegaloviral; Pneumonia herpes viral; Pneumonia influenzal; Pneumonia measles; Pneumonia mycoplasmal; Pneumonia necrotising; Pneumonia parainfluenzae viral; Pneumonia respiratory syncytial viral; Pneumonia viral; POEMS syndrome; Polyarteritis nodosa; Polyarthritis; Polychondritis; Polyglandular autoimmune syndrome type ^Polyglandular autoimmune syndrome type II; Polyglandular autoimmune syndrome type III; Polyglandular disorder; Polymicrogyria; Polymyalgia rheumatica; Polymyositis; Polyneuropathy; Polyneuropathy idiopathic progressive; Portal pyaemia; Portal vein embolism; Portal vein flow decreased; Portal vein pressure increased; Portal vein thrombosis; Portosplenomesenteric venous thrombosis; Post procedural hypotension; Post procedural pneumonia; Post procedural pulmonary embolism; Post stroke epilepsy; Post stroke seizure; Post thrombotic retinopathy; Post thrombotic syndrome; Post viral fatigue syndrome; Postictal headache; Postictal paralysis; Postictal psychosis; Postictal state; Postoperative respiratory distress; Postoperative respiratory failure; Postoperative thrombosis; Postpartum thrombosis; Postpartum venous thrombosis; Postpericardiotomy syndrome; Post-traumatic epilepsy; Postural orthostatic tachycardia syndrome; Precerebral artery thrombosis; Pre-eclampsia; Preictal state; Premature labour; Premature menopause; Primary amyloidosis; Primary biliary cholangitis; Primary progressive multiple sclerosis; Procedural shock; Proctitis herpes; Proctitis ulcerative; Product availability issue; Product distribution issue; Product supply issue; Progressive facial hemiatrophy; Progressive multifocal leukoencephalopathy; Progressive multiple sclerosis; Progressive relapsing multiple sclerosis; Prosthetic cardiac valve thrombosis; Pruritus; Pruritus allergic; Pseudovasculitis; Psoriasis; Psoriatic arthropathy; Pulmonary amyloidosis; Pulmonary artery thrombosis; Pulmonary embolism; Pulmonary fibrosis; Pulmonary haemorrhage; Pulmonary microemboli; Pulmonary oil microembolism; Pulmonary renal syndrome; Pulmonary sarcoidosis; Pulmonary sepsis; Pulmonary thrombosis; Pulmonary tumour thrombotic microangiopathy; Pulmonary vasculitis; Pulmonary veno-occlusive disease; Pulmonary venous thrombosis; Pyoderma gangrenosum; Pyostomatitis vegetans; Pyrexia;

[Q]

Quarantine;

[R]

Radiation leukopenia; Radiculitis brachial; Radiologically isolated syndrome; Rash; Rash erythematous; Rash pruritic; Rasmussen encephalitis; Raynaud’s phenomenon; Reactive capillary endothelial proliferation; Relapsing multiple sclerosis; Relapsing-remitting multiple sclerosis; Renal amyloidosis; Renal arteritis; Renal artery thrombosis; Renal embolism; Renal failure; Renal vascular thrombosis; Renal vasculitis; Renal vein embolism; Renal vein thrombosis; Respiratory arrest; Respiratory disorder; Respiratory distress; Respiratory failure; Respiratory paralysis; Respiratory syncytial virus bronchiolitis; Respiratory syncytial virus bronchitis; Retinal artery embolism; Retinal artery occlusion; Retinal artery thrombosis; Retinal vascular thrombosis; Retinal vasculitis; Retinal vein occlusion; Retinal vein thrombosis; Retinol binding protein decreased; Retinopathy; Retrograde portal vein flow; Retroperitoneal fibrosis; Reversible airways obstruction; Reynold’s syndrome; Rheumatic brain disease; Rheumatic disorder; Rheumatoid arthritis; Rheumatoid factor increased; Rheumatoid factor positive; Rheumatoid factor quantitative increased; Rheumatoid lung; Rheumatoid neutrophilic dermatosis; Rheumatoid nodule; Rheumatoid nodule removal; Rheumatoid scleritis; Rheumatoid vasculitis;

[S]

Saccadic eye movement; SAPHO syndrome; Sarcoidosis; SARS-CoV-1 test; SARS-CoV-1 test negative; SARS-CoV-1 test positive; SARS-CoV-2 antibody test; SARS-CoV-2 antibody test negative; SARS-CoV-2 antibody test positive; SARS-CoV-2 carrier; SARS-CoV-2 sepsis; SARS-CoV-2 test; SARS-CoV-2 test false negative; SARS-CoV-2 test false positive; SARS-CoV-2 test negative; SARS-CoV-2 test positive; SARS-CoV-2 viraemia; Satoyoshi syndrome; Schizencephaly; Scleritis; Sclerodactylia; Scleroderma; Scleroderma associated digital ulcer; Scleroderma renal crisis; Scleroderma-like reaction; Secondary amyloidosis; Secondary cerebellar degeneration; Secondary progressive multiple sclerosis; Segmented hyalinising vasculitis; Seizure; Seizure anoxic; Seizure cluster; Seizure like phenomena; Seizure prophylaxis; Sensation of foreign body; Septic embolus; Septic pulmonary embolism; Severe acute respiratory syndrome; Severe myoclonic epilepsy of infancy; Shock; Shock symptom; Shrinking lung syndrome; Shunt thrombosis; Silent thyroiditis; Simple partial seizures; Sjogren’s syndrome; Skin swelling; SLE arthritis; Smooth muscle antibody positive; Sneezing; Spinal artery embolism; Spinal artery thrombosis; Splenic artery thrombosis; Splenic embolism; Splenic thrombosis; Splenic vein thrombosis; Spondylitis; Spondyloarthropathy; Spontaneous heparin-induced thrombocytopenia syndrome; Status epilepticus; Stevens-Johnson syndrome; Stiff leg syndrome; Stiff person syndrome; Stillbirth; Still’s disease; Stoma site thrombosis; Stoma site vasculitis; Stress cardiomyopathy; Stridor; Subacute cutaneous lupus erythematosus; Subacute endocarditis; Subacute inflammatory demyelinating polyneuropathy; Subclavian artery embolism; Subclavian artery thrombosis; Subclavian vein thrombosis; Sudden unexplained death in epilepsy; Superior sagittal sinus thrombosis; Susac’s syndrome; Suspected COVID-19; Swelling; Swelling face; Swelling of eyelid; Swollen tongue; Sympathetic ophthalmia; Systemic lupus erythematosus; Systemic lupus erythematosus disease activity index abnormal; Systemic lupus erythematosus disease activity index decreased; Systemic lupus erythematosus disease activity index increased; Systemic lupus erythematosus rash; Systemic scleroderma; Systemic sclerosis pulmonary;

[T]

Tachycardia; Tachypnoea; Takayasu’s arteritis; Temporal lobe epilepsy; Terminal ileitis; Testicular autoimmunity; Throat tightness; Thromboangiitis obliterans; Thrombocytopenia; Thrombocytopenic purpura; Thrombophlebitis; Thrombophlebitis migrans; Thrombophlebitis neonatal; Thrombophlebitis septic; Thrombophlebitis superficial; Thromboplastin antibody positive; Thrombosis; Thrombosis corpora cavernosa; Thrombosis in device; Thrombosis mesenteric vessel; Thrombotic cerebral infarction; Thrombotic microangiopathy; Thrombotic stroke; Thrombotic thrombocytopenic purpura; Thyroid disorder; Thyroid stimulating immunoglobulin increased; Thyroiditis; Tongue amyloidosis; Tongue biting; Tongue oedema; Tonic clonic movements; Tonic convulsion; Tonic posturing; Topectomy; Total bile acids increased; Toxic epidermal necrolysis; Toxic leukoencephalopathy; Toxic oil syndrome; Tracheal obstruction; Tracheal oedema; Tracheobronchitis; Tracheobronchitis mycoplasmal; Tracheobronchitis viral; Transaminases abnormal; Transaminases increased; Transfusion-related alloimmune neutropenia; Transient epileptic amnesia; Transverse sinus thrombosis; Trigeminal nerve paresis; Trigeminal neuralgia; Trigeminal palsy; Truncus coeliacus thrombosis; Tuberous sclerosis complex; Tubulointerstitial nephritis and uveitis syndrome; Tumefactive multiple sclerosis; Tumour embolism; Tumour thrombosis; Type 1 diabetes mellitus; Type I hypersensitivity; Type III immune complex mediated reaction;

[U]

Uhthoffs phenomenon;Ulcerative keratitis;Ultrasound liver abnormal;Umbilical cord thrombosis;Uncinate fits;Undifferentiated connective tissue disease;Upper airway obstruction;Urine bilirubin increased;Urobilinogen urine decreased;Urobilinogen urine increased;Urticaria; Urticaria papular; Urticarial vasculitis; Uterine rupture; Uveitis;

[V]

Vaccination site thrombosis; Vaccination site vasculitis; Vagus nerve paralysis; Varicella; Varicella keratitis; Varicella post vaccine; Varicella zoster gastritis; Varicella zoster oesophagitis; Varicella zoster pneumonia; Varicella zoster sepsis; Varicella zoster virus infection; Vasa praevia; Vascular graft thrombosis; Vascular pseudoaneurysm thrombosis; Vascular purpura; Vascular stent thrombosis; Vasculitic rash; Vasculitic ulcer; Vasculitis; Vasculitis gastrointestinal; Vasculitis necrotising; Vena cava embolism; Vena cava thrombosis; Venous intravasation; Venous recanalisation; Venous thrombosis; Venous thrombosis in pregnancy; Venous thrombosis limb; Venous thrombosis neonatal; Vertebral artery thrombosis; Vessel puncture site thrombosis; Visceral venous thrombosis; VIth nerve paralysis; VIth nerve paresis; Vitiligo; Vocal cord paralysis; Vocal cord paresis; Vogt-Koyanagi-Harada disease;

[W]

Warm type haemolytic anaemia; Wheezing; White nipple sign;

[X]

XIth nerve paralysis; X-ray hepatobiliary abnormal;

[Y]

Young’s syndrome;

[Z]

Zika virus associated Guillain Barre syndrome.

 

2. PUBLIC HEALTH AND MEDICAL PROFESSIONALS FOR TRANSPARENCY (PHMPT)  [ https://phmpt.org/ ]

Συμμετέχουν οι παρακάτω επαγγελματίες της δημόσιας υγείας και της ιατρικής:

 

Peter Aaby, MSc, DMSc. Head of Bandim Health Project, Guinea-Bissau, University of Southern Denmark, Copenhagen, Denmark

Peter Abdelmalak. Adjunct Professor, Mcmaster University

Erich Acebedoo, MD

Ebad Ahmadzadeh, PhD

Paul E. Alexander, PhD. Former WHO-PAHO and US Health and Human Services (HHS) evidence-synthesis consultant/senior COVID Pandemic advisor

Nongnush Ammoury, PharmD, PhD

Konstantinos Arvanitis, MD, PhD

Branson Ashleigh, PhD

Steven Athanail, MD

Jaya Bahel, MD

Alan Bain, DO

David Baker, PhD

Vladislav Bargman, MD

Jason Beam, PhD. Adjunct Instructor, Tulane University School of Professional Advancement, Kinesiology Department

Ralph Behrens, MD

Patricia Bell, MD

Paula Belloni, PhD

Robert Benkendorf, MD

Doug Benson, MD

Aditi Bhargava, PhD. Professor Emerita Department of ObGyn and Reproductive Sciences University of California San Francisco

Natalia Berkovich, MD

Wanderley Bernardo, MD, PhD. Professor at São Paulo University (USP), Medical School (FMUSP), Brazil

Ira Bernstein, MD. Family and Community Medicine, University of Toronto

Dick Bijl, MSc, MD, PhD

Marguerite Billbrough, MD

Peter Billing, MD, FACS

Lionel Bissoon, DO

Joshaun Blackmon, MD

Marsha Blakeslee, DO. Retired former tenured Professor of Physics (University of Ottawa). Researcher, Ontario Civil Liberties Association

Calvin Blount, MD, MDVIP

Mary Bluntzer, MD

Sietske Boeles, MD, MRCPsych, MPH

Luis Bonilla, BS, MS, MSc, MPH, MSD, GCB, PhD

László G. Boros, MD

Andrew Bostom, MD, MS. Associate Professor of Family Medicine (Research), The Warren Alpert Medical School of Brown University

Jake Bostrom, MD. Scientific Advisor, SIDMAP, LLC and the Deutenomics Science Institute

Mary Talley Bowden, MD

Thomas Bowman, PhD

Anooshirvan Bozorgmehr, DO

David Bravo, MD, MSC

Rachel Brenn, PhD

Julio Bretas, MD

Andrea Breuer, MD

Byram W. Bridle, PhD. Associate Professor of Viral Immunology, Department of Pathobiology, University of Guelph, Ontario

Christopher Britt, DO

Anthony J. Brookes, PhD. Professor of Genetics, University of Leicester, Leicester, United Kingdom

Douglas Brooks, MD

Carole H Browner, PhD, MPH. Distinguished Research Professor, UCLA David Geffen School of Medicine

Chris Burks, MD

Carrie Cannon, MD

Robert Cartwright, DO, ND

Zana Carver, PhD

Thomas Causey, PhD

Eladivid Cent, MD

Kerry Chandler, MD

Lilian Chang, MD

Heather Church, PhD

Robert J. Cihak, MD. Former President, Association of American Physicians and Surgeons, Inc.

Kathy Clarke, MD

Paul Cohen, MD

Ryan Cole, MD, FCAP

Joel Colley, MD

Christine Coniglio, PhD, ABD

Maria Conwell, MD

Marco Cosentino, MD, PhD

Tom Crisp, DO

Rafael Cruz Pagan, MD

Maria Cunha, MD

Cintia Cuperman, MD

Hmel Da, MD

Jason Dausman, MD

Anthony DAgostino, MD, FACP

Joe Dana, PhD

Elena Iulia Darie, MD

Jeffrey Davis, MD

Valle De Beraca, MD

Daniel Decker, MD

Niek de Grap, MD

Anton de Ruiter, PhD

Thomas De Brigard, MD

James DelloRusso, MD

Thomas Denmark, MD

John Dickerson, MD

Stephen Donahue, MD

Peter Doshi, PhD. Associate Professor, Pharmaceutical Health Services Research, University of Maryland School of Pharmacy, Baltimore, Maryland, U.S.A.

Pat U. Down, MD

Susan Downs, MD, MPH, SM, MS

Brian Dressen, PhD

Valentin Drezaliu, MD

Danielle Durant, PhD

Sarah Edmonds, PhD

Ryan Eggers, MD, MA

Wesley Eichorn, DO

Ronen Elefant, MD

Kjetil Elvevold, MSc, PhD

Yuriy Estrin , MD

William Fanning, MD

Mara Felder, DO

John Ferrera, PhD

Katherine Fierlbeck, PhD. Professor and Chair, Department of Political Science, Dalhousie University

Ivan Figueroa, MD

Olga Filipova, MD

Chris Fitzgerald, MD

Crystal Flaman, DO

Edward Fogarty, MD

Michael Friel, MD

Karla Furlong, MD

Lynn Fynn, MD

Sylvia Fogel. Psychiatrist, Mass General Brigham Instructor, Harvard Medical School

Konstantinos Fountzoulas, MD, MSC, FEBOT, FRCS

Steven Galkin, DO

Carrie Ganek, MD

Martina Garda, PhD

Hugh Garse, MD

Carol Garza , PhD

Richard Gerhauser, MD, MPH, MS, FACPM

George Gillson, MD, PhD

Mark Ginkel, MD, FACC

Alina Ginzburg, MD

Marcos Gobbo, MD

Jules Gomes, PhD (Cantab)

Peter C. Gøtzsche, Professor, DrMedSci, MD, MSc. Director, Institute for Scientific Freedom, Copenhagen, Denmark

Janice E. Graham, PhD, FRSC, FCAHS. Division of Infectious Diseases, University research Professor, Dalhousie University

Wiebke Greggersen, MD

Aaron Grierson, PhD

Arthur Grinstead, MD

Gert Grobler, MD, MBChB

Matthew Grunkemeyer, MD

Fco Javier Guerrero, MD

Ernesto Gutierrez, MD

Bassam Haddad, MD

Ondrej Halgas, PhD. Biomedical Researcher, University of Toronto

Anthony Hall, PhD

Claus Hancke, MD, FACAM

Sean Hamilton, MD

Scott Hankinson, MD

Mary Hauser, PhD

Richard Haycock, PhD

David Healy, MD, FRCPsych. Professor of Psychiatry, McMaster University, Ontario, Canada

Marty Hearyman, MD

Kris Held, MD

Carl Heneghan, DPhil

Alexandra Henrion Caude, PhD

Pacho Hermano, Bapharm, MD

Helma Hess, MSc, MD, PhD

James Hill, MD, JD

Peter Himmel, MD

Susan Hoffman, MD

Paul Hollier, MD

John Holloway, DO

Irwin Horwitz, PhD

Dugler Howitzer, MD

April Hurley, MD

Ivan Iroarte, MD, MS

Mollie James, DO

Jackson Jameson, MD

Kokot Jebavý, PhD

Tom Jefferson, MD MRCGP FFPHM. Senior Associate Tutor, University of Oxford

Connie Jimenez, PhD

Surirose Johnson, MD

Thomas Johnstone, PhD

Sanja Jovanovic, MSc, MD

Vinay Julapalli, MD, FACC

Thomas Kachel, MD

James Kayni, PhD

Lisa Keep, MD, MPH

Ulrich Keil, MD, PhD, FRCP (London). Professor Emeritus, University of Muenster, Muenster, Germany

Michael Kent, MD

Elton Kerr, MD, FRSM

Aaron Kheriaty, MD. Professor of Psychiatry, UCI School of Medicine. Director, Medical Ethics Program, UCI Health

Eugene Killeavy, MD, FACC

Jacqueline Koski, DO, MPH

Barry Krakow, MD

Festus Krebs III, MD

Linda Krishna, MD

Joseph A. Ladapo, MD, PhD. Associate Professor of Medicine, Division of General Internal Medicine and Health Services Research, David Geffen School of Medicine at UCLA

Merrill LaLonde, DO

James LaMotte , PhD, OD

Paula Landgraf, MD

Steven LaTulippe, MD

Tess Lawrie, MBBCh, PhD. CEO of The Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd and EbMCsquared CiC

N. Christine Le, MD

Irith Lebovich, MD. Justin Lee. Associate Editor, Arc Digital

Patricia Lee , MD

Lionel Lee, DO

Paul Lee, MD. Associate Professor of Ophthalmology, Icahn School of Medicine at Mount Sinai

Victor Leiserson, PhD

Laurel R Lemasters, MD

Ben Leo, MD

Donald W. Light, PhD. Professor of Comparative Health Policy and Psychiatry, Rowan University School of Osteopathic Medicine, Glassboro, New Jersey, U.S.A.

Katarina Lindley, DO, FACOFP

Janci Lindsay, PhD. Director Toxicology and Molecular Biology, Toxicology Support Services, LLC.

Glenn Lipton, MD

Ethan Loeb, MD, MPH&TM

Theresa Long, MD, MPH, FS

Vanya Loroch, PhD

Celina Lyons, MD

Celso M. Santos, MD, MPA, MPH

Belle Mac, PhD

Agnes MacDonald, PhD

Douglas Mackenzie, MD, FACS

Denise Mackler, MD

Jeffrey Maher, MD

Miltiades Makridis, BA, MSc, PhD

Dennis Malandro, PhD

Jimmy Malaver, MD

Aggelos Margetis, MD

Gia Marotta, MD

Mignonne Mary, MD

Sandra Massry, MD, IBCLC

Amanda Mayeaux, PhD

Alicia Mcauliffe-fogarty, PhD

Tami Meraglia, MD

Meredith McBride, MD

Peter McCullough, MD, MPH, FACP, FACC, FCCP, FAHA, FNKF, FNLA, FCRSA

David McGrath, MD

Kevin Sidney McGuinness, MD, SMD, PhD

Athena McLean, PhD. Professor Emerita, Medical Anthropology, Central MI University

Kendra McMullin, PhD, PharmD

Bonnie Mallard. Professor of Immunogenetics, University of Guelph

Paul Medhurst, PhD, NPP

Rantje Meierkord, MD

Christoph Melcher, PhD

Babak Memari, PhD

Brooks Mick, MD

Kimberly Milhoan, MD, FASA

Ana Mihalcea, MD,PhD

Margaret Millar, MD

David Miller, MD

David Menkes. Associate Professor, University of Auckland

Barbara Mintzes, BA, MSc, PhD. Associate Professor, School of Pharmacy, The University of Sydney, Sydney, Australia

Elizama Montalvo, MD

Richard Moore II, DO

Leslie Moore, MD

Jeffrey Morris, PhD. Associate Professor of Biology, University of Alabama at Birmingham

Hu Mungous, PhD

Meryl Nass MD

Eileen Natuzzi, MD, MPH

Rachel Nicoll, PhD

Tania Nordli, MD, CCFP, FCFP dip ABAM. Assistant Clinical Professor Dept of Family Medicine University of Alberta

Julian Northey, PhD. Adjunct Professor, Ontario Tech University

Aihesha Oldham, MD

Emma Oliva, PhD

Nancy Olivieri, MD, MA, FRCPC. Professor, Pediatrics & Medicine, University Health Network. Senior Scientist, Toronto General Hospital Research Institute (TGHRI). Cancer Clinical Research Unit (CCRU), Princess Margaret Cancer Centre

Hanna Ormanczyk, PhD

Scott Orr, MD

Jose Ortiz, MD

Tim Paape, PhD

Michael Palmer, MD

Joseph Palmeri , MD

Nehal Parikh, DO

Robert Park, MD

Arunkumar Patel MD, MPH, MRCPH (UK)

Kurt Pelda, PhD

Pulse Peaton, MD, KMPH

Matthew Pendleton, PhD

Gayln Perry, MD

Sue Peters, PhD

Robert Pfalzgraf, MD

Christian Pfeffer, MD

George Phillips, MD, PhD

Tonya Phillips, MD

Mark Piker, MD

Dimitri Plikas, DO

Richard Plumb, MD

Brandon Porter, MD, PhD

Gene Posca, MD

Stephanus Potgieter, MD

Sally Priester, MD

Joseph Pullara, MD

Germàn Quintana, PhD, DVM

Ryan Radakovich, DO. Assistant Professor, Florida State School of Medicine

Simone Teixeira da Ramos, MD

Robert Ross, MD

Allyson M Pollock, MBChB, FRCPH, FRCP (Ed) FRCGP. Clinical Professor of Public Health, Institute of Health and Society, Newcastle University, Newcastle upon Tyne, United Kingdom

Denis Rancourt, PhD. Retired former tenured Professor of Physics (University of Ottawa). Researcher, Ontario Civil Liberties Association

Brent Reschke, PhD

Harvey Risch, MD, PhD. Professor of Epidemiology, Yale School of Public Health

Catherine Riva. Co-President, Re-Check, Investigating and Mapping Health Affairs

Halley Rycenga, PhD

Elie Saber, MD, FACP, FASN

Evan Sacks, MD

Sumedha Sahni, MD

Katherine Sankey, MD

Ricco Santos, MD

Søren Schifter, MD, DMSc

Lisbeth Selby, MD

Carolyn Serrano, PhD

Russ Sexton Jr., DO

Ali Shames-Dawson, PhD

Pamela Shervanick, DO

Marilyn Singleton, MD

Jolanta Sliwowska, MD

Angela Spelsberg, MD, SM. Comprehensive Cancer Center Aachen, Aachen, Germany

Donavan Spencer, MD

Michael St. Peter, MD

Björn ST Wiklund, MD

Christine Stabell Benn, MD, PhD, DMSc. Professor of Global Health, University of Southern Denmark, Copenhagen, Denmark

Peter Ian Staker, MD

Matthew Steehler, MD

Daniel Steele, DO, MPH

Brent Stewart, PhD. Professor Emeritus, Radiology, University of Washington School of Medicine

Todd Stewart, MD

Samuel Straface, PhD

Bin Su, PhD

Keith Suarez, MD

Srividya Sundaresan, PhD

Oscar Tamez, MD

Lem Taylor, PhD

Adiel Tel-Oren, MD, DC, DACBN, CCN, DABFM

Serena Tinari. Co-President, Re-Check, Investigating and Mapping Health Affairs

S Ting, MB BCh, MRCP, PhD

Andres, Torres, PhD

Erick H. Turner, MD. Associate Professor, Oregon Health & Science University

Nicholas Tyner, MD

Catherine Upton, MD

Richard Urso, MD*

Jill Valerius, MD

Andrew VanHouten, MD

Joseph Varon, MD, FACP, FCCP, FCCM, FRSM

DeAnna Vaughn, MD

Robert Verkerk, PhD. Alliance for Natural Health International

Rosalina Valcàrcel, MD, MPH

Frank Valentin, MD

Patrick Verta, MD, DVM, MS Stat

Richard Vest, MD, FACC, FHRS. Cardologist/Electrophysiologist

Julian Vigo, PhD

Martha Villalba, MD

Osvaldo Villarreal, MD

Gabe Vorobiof, MD FACC FASE. Director, Adult Non-Invasive Cardiology Laboratories, UCLA Cardiovascular Center. Associate Clinical Professor of Medicine, David Geffen School of Medicine at UCLA

James Wallwork, PhD

Lee Wanggeun, PhD

Eric Wargotz, MD

William H Warrick III, MD

Linda Wastila, BSPharm, MSPH, PhD. Professor, Pharmaceutical Health Services Research, University of Maryland School of Pharmacy

Jonathan Warman, MD

Angela Watson, MD

Craig Wax, DO

Chris Wendell, MD

Nancy Weres, MD

Julia Wilkens, FRCOG, MD

Lola Wilson, MD

Thomas Wood, DO

Keith Wright, MD

Tom Yarema, MD

Mandy Zimmerli, PhD

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης